Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μίλησε για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
| 2020-11-19 13:37:00

Ατακάρες Μαρτίνς για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Τι είπε για Φορτούνη - Ποιος θα παίξει φορ;

Sportdog Team
Ατακάρες Μαρτίνς για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό - Τι είπε για Φορτούνη - Ποιος θα παίξει φορ;

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μίλησε για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στην κάμερα της Nova: 

Για τους Χασάν και Ελ Αραμπί που βρέθηκαν θετικοί στα τεστ του κορωνοϊού:

«Είναι φυσιολογικό να έχουμε κάποια κρούσματα. Γενικά η ομάδα είναι καλά παρά τις δύο μεγάλες απουσίες. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία στους υπόλοιπους που θα χρησιμοποιηθούν να δείξουν την αξία τους. Μια μεγάλη ομάδα μέσα από τέτοιες δυσκολίες μπορεί να βγει πιο δυνατή».

Σχετικά με τους αντικαταστάτες τους:

«Έχω στο μυαλό μου τις απαιτούμενες λύσεις. Ο Σισέ προπονήθηκε σήμερα, ο Σεμέδο επίσης, ο Φορτούνης επέστρεψε από την εθνική. Έχουμε άλλη μια προπόνηση και θα δούμε μετά τι θα συμβεί.

Για τους τραυματίες:

«Ο Βινάγκρε είναι καλά, η κατάσταση του Χολέμπας θα εκτιμηθεί. Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο να δούμε αν μπορεί να αντεπεξέλθει».

Για το φιλικό με τον Ατρόμητο:

«Ποτέ δεν γίνεται ιδιαίτερη προετοιμασία για ένα φιλικό. Απλώς ετοιμαζόμαστε για τους επίσημους αγώνες. Στο φιλικό είχαμε πολλές απουσίες, παίκτες που ήταν κουρασμένοι και παίκτες που δεν είχαν ρυθμό. Ο Μπα για παράδειγμα ήταν εκτός προπονήσεων 15 ημέρες, ο Τιάγκο Σίλβα επίσης δεν έχει ρυθμό, το ίδιο και ο Σουντανί. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά. Μας ενδιέφερε μέσα από το φιλικό να δούμε την εικόνα των παικτών μας και αυτό έγινε. Πρέπει να δούμε τους νέους, γιατί η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και στα φιλικά τους χρησιμοποιούμε».

Για τα θέματα απειθαρχίας στην ομάδα:

«Το θέμα που προέκυψε λύθηκε. Η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση, το θέμα θεωρείται λήξαν και ετοιμαζόμαστε για την συνέχεια».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έμπειρο προπονητή που άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είναι πια τα νέα παιδιά. Έχουν εμπειρία. Όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ενδιαφέροντα και ισορροπημένα. Είναι κρίμα που αυτό το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο».

Ένα σχόλιο για την εθνική και το γκολ που πέτυχε ο Φορτούνης:

«Τα παιχνίδια της εθνικής είναι τελείως διαφορετικά με τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Δεν είναι συγκρίσιμα. Η αξία του Φορτούνη είναι πολύ μεγάλη, την γνωρίζουμε και όλοι περιμένουμε την βοήθεια του. Περιμένουμε περισσότερα από όσα έχει δείξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags