Facebook Pixel Sportdog.gr | "Χοντρό" επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ποιόν έπιασε από τον λαιμό;
| 2020-11-20 11:39:00

"Χοντρό" επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ποιόν έπιασε από τον λαιμό;

Sportdog Team
"Χοντρό" επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ποιόν έπιασε από τον λαιμό;

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε γίνει γνωστή η παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας του αποκλείστηκε από τα τελικά του EURO21 μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Σερβοβόσνιος προπονητής όμως συνέχισε να κοουτσάρει προκειμένου η ομάδα μη μείνει ακέφαλη στους αγώνες που υπολείπονταν. Εν τέλει η Βοσνία δεν κατάφερε να πάρει καμία νίκη στο Nations League και ούσα τελευταία στον ομιλό της υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία.

Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα δεν ήταν διόλου ευχάριστο στη Βοσνία και όπως μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, υπήρξε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα πριν το ματς με την Ιταλία. Το περιστατικό διαδραματίστηκε μία ημέρα πριν την εντός έδρας ήττα με 2-0.

Ο “Ντούσκο” όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του έπιασε από τον λαιμό τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, ξεσπώντας πάνω του για από ορισμένες δηλώσεις απαξίωσης που είχε κάνει προς το πρόσωπό του.

«Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς», είχε αναφέρει ο Μισίμοβιτς μεταξύ άλλων και ο Μπάγεβιτς έγινε έξαλλος.

Παίκτες και ποδοσφαιρικό επιτελείο έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέαμα, το οποίο αποδείκνυε το εκρητικό κλίμα που επικρατούσε στο εσωτερικό της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags