Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ανατροπή στην ΑΕΚ με top όνομα: Υπογράφει με μείωση - Δεν... τρελάθηκε με Βαλμπουενά ο Μαρτίνς!
| 2020-11-20 18:00:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ με top όνομα: Υπογράφει με μείωση - Δεν... τρελάθηκε με Βαλμπουενά ο Μαρτίνς!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ανατροπή στην ΑΕΚ με top όνομα: Υπογράφει με μείωση - Δεν... τρελάθηκε με Βαλμπουενά ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μινι GOALάρες επι 2 σήμερα. Με διαφορετική ενημέρωση για την υπόθεση Ολιβέιρα στην ΑΕΚ και διαφορετική προσέγγιση  στον τραυματισμό του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό. Ιδού...

1η) ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΙΡΑ: δεν ξέρω αν έφτασε πρόταση για αυτον στην ΑΕΚ, όπως γράφτηκε ή αν ήταν επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση στους "κιτρινόμαυρους" υπευθύνους, πως η πρόταση έφυγε και βρίσκεται... καθ´οδόν. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που άκουσαν τα αυτάκια μου, απο δυο διαφορετικούς ανθρώπους της μανατζερικής πιάτσας, Βρετανό και Έλληνα,που είχαν εμπλοκή πριν απο 1,5 χρόνο στο deal του διεθνή Πορτογάλου φορ με την ΑΕΚ. Στην εποχή του κορωνοϊού αλλά και με την σεζόν που κάνει ο Ολιβέιρα - συν το οτι είναι εκτός Εθνικής Πορτογαλίας - ήδη πήρε τα μηνύματα- κι απο διαφορετικές πλευρες μάλιστα- πως έχει ...περιορισμένη ζήτηση και κυρίως πως δεν μπορούν να βρεθούν τα λεφτά που καθαρίζει τώρα στην Ένωση (κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ). Μόνο που αυτό το έχουν καταλάβει και στην ΑΕΚ. Πού κατέληξαν οι φίλοι μου; Πως δεν θα τους έκανε εντύπωση, ίσα ισα που το βρήκαν και πιθανό ενδεχόμενο, να μείνει ο Ολιβέιρα τελικά στην ΑΕΚ, ανανεώνοντας το συμβολαιο του με περίπου το 70 % των αποδοχών του  τωρινού του συμβολαιού.  Διαφορετικά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα έχει μόνο - όπως φαίνεται - την επιλογή της... Τουρκίας! 

2η) ΜΑΡΤΙΝ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Στα 36 του χρόνια και με...ιστορικό μυικών τραυματισμών στην Φενέρ, δεν θα πρέπει να κάνει εντύπωση η...ξαφνική θλάση του που θα τον αφήσει σίγουρα δυο με τρεις εβδομάδες στα πίτς. Άλλωστε και πέρσι το φθινόπωρο, πάλι μετά απο ένα εκρηκτικό ξεκινημα - όπως δηλαδή και φέτος- είχε βγει νοκ άουτ με θλάση που τον ταλαιπώρησε για περίπου 2 μήνες (είχε επιστρέψει νωρίτερα αλλά δεν ήταν καλός και 100% έτοιμος). Η διαφορά με πέρσι όμως, είναι οτι την τρέχουσα σεζόν ο Μαρτίνς έχει προνοήσει και έχει πιο γεμάτο ρόστερ με "αντι-Βαλμπουενάδες" και μάλιστα ...δικούς του. Γιατί και ο Φορτούνης είναι υγιής και ετοιμοπόλεμος και υπάρχει ο Πέπε, με ποιοτικά χαρακτηριστικά για την θέση αλλά κυρίως αποτελώντας επιλογή του Μαρτίνς(ο Μπενζιά δεν ήταν) αλλά και ο Σίλβα με τον Βρουσάι. Ειναι γεμάτος δηλαδή αν και η προσωπικότητα, το ηγετικό πνεύμα, το πάθος του Βαλμπουενά πάρα πολύ δύσκολα αντικαθίστανται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή από το πουθενά στον Ολυμπιακό - Συγχωροχάρτι από Μαρτίνς - Ποιον βάζει βασικό με ΠΑΟ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags