Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ρότσα: "Δεν φταίει ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟ μου ζήτησε να..."
| 2020-11-20 20:20:00

Ατακάρες Ρότσα: "Δεν φταίει ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟ μου ζήτησε να... - Θέλουμε να φάμε Φαν’τ Σιπ"

Sportdog Team
Ατακάρες Ρότσα: "Δεν φταίει ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟ μου ζήτησε να... - Θέλουμε να φάμε Φαν’τ Σιπ"

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε στο Metropolis 95,5 αναφορικά με το προσεχές ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Θεσπρωτού τάχθηκε υπέρ του Τζον Φαν'τ Σιπ και του έργου του στην Εθνική Ελλάδας, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Πάμπλο Γκαρσία όσο και τον Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρίσκεται: «Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στον Θεσπρωτό, ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε την παραίτηση μου πριν χρόνια. Αγαπάω δυο ομάδες, τον Παναθηναϊκό και την Μπόκα Τζούνιορς. Αυτά είναι παρελθόν, το θέμα δεν είναι να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Εμείς παλαιότερα του δίναμε την τροφή για να είναι εκεί που είναι. Δεν φταίει ο Ολυμπιακός για την κατάσταση που είναι ο Παναθηναϊκός εδώ τώρα».

Για το πέρασμά του από τον Άρη: «Στον Άρη είχα μια περιπέτεια που δεν είχα ξαναζήσει. Εγώ είχα μια προχωρημένη συζήτηση με τον Θεοδωρίδη για τον Ηρακλή πριν πάει ο Παναγούλιας εκεί. Έκανα την επιλογή να επιλέξω τον Άρη, λόγω κόσμου, ομάδας, έδρας κτλ. Όμως έγινε αυτό το γεγονός με τα δελτία και τελικά ήταν για άστοχη επιλογή για μένα. Ήταν στο ντεμπούτο μου με τον Αθηναϊκό».

Για το τι του αρέσει στον ΠΑΟΚ: «Εμένα μου άρεσε πολύ ο Φερέιρα, ο προπονητής. Αυτή την ώρα είναι η μεγάλη αποκάλυψη στην Βραζιλία με την δουλειά που κάνει στην Παλμέιρας. Δεν είναι χαζοί που έκαναν την μεταγραφή αυτή. Έχει τέσσερις νίκες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του».

Για την Εθνική: «Τώρα θέλουν να φύγει ο Φαν' Σχιπ. Για ποιο λόγο; Είμαστε στην τρίτη κατηγορία, αλλά θέλουμε να γυρίσουμε εκεί που είμαστε. Έχουμε νέους παίκτες με μέλλον, που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να κάνεις σωστά πράγματα με τα λάθη του παρελθόντος. Θέλουμε να φάμε τον προπονητή που έδιωξε τα άτομα που γκρίνιαζαν για την Εθνική;»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Πριν από 1,5 μήνα είχα την τιμή να μιλήσω μαζί του. Έχει την στόφα του πρωταθλητή, τον βλέπω πιο ήρεμο από ότι όταν ήταν παίκτης. Θα υπάρξει επιτυχία αλλά χρειάζεται υπομονή από όλους για να φτάσει στο σημείο που θέλει. Μην καταστραφούν όλα με ένα κακό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags