Facebook Pixel ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Ο Κροάτης άσος στο προσκήνιο.
| 2020-11-21 14:35:00

Δήλωση που βάζει μπουρλότο λίγο πριν τις υπογραφές: "Παίρνει τον Λιβάγια απ’ την ΑΕΚ ως ελεύθερο"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δήλωση που βάζει μπουρλότο λίγο πριν τις υπογραφές: "Παίρνει τον Λιβάγια απ’ την ΑΕΚ ως ελεύθερο"

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Το καλοκαίρι το όνομά του ακούστηκε στο ρεπορτάζ της Μπεσικτάς, η οποία καιγόταν να καλύψει όλα τα κενά της και να ενισχυθεί στις θέσεις που πλήττεται. Μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν, ότι ο Σεργκέν Γιαλτσίν ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου να κινηθούν για την απόκτηση του.

Τον Σεπτέμβριο τουρκικά ΜΜΕ υποστήριζαν, ότι η Φενέρ έκανε πρόταση στην ΑΕΚ ύψους 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως είχε μεταφέρει στο ρεπορτάζ του ο Τάσος Τσατάλης, στις δύο συναντήσεις των ανθρώπων της Ένωσης με τον μάνατζερ του παίκτη Βιτσέντζο Καβαλιέρε, εκείνη την εποχή, δεν ειπώθηκε τίποτα για τη Φενέρ. Μάλιστα η πλευρά του Κροάτη επιθετικού διέψευσε στα μέσα του επόμενου μηνός τουρκικό δημοσίευμα που έκανε λόγο για συμφωνία με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Απ' ότι φαίνεται ο Λιβάγια έχει πέραση στην Τουρκία. Τον Νοέμβριο προέκυψε και ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ με τον τουρκικό Τύπο να μεταφέρει δηλώσεις Τούρκου εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος υποστήριξε, την ώρα που η ΑΕΚ συζητά μαζί του για την ανανέωσή του, ότι η Ένωση θέλει να τον πουλήσει τον χειμώνα, ενώ αποκάλυψε, ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτζί, ήθελε τον Λιβάγια από τότε που ήταν στην Μπασάκχεσιρ.

Φως στην υπόθεση ρίχνει στο Sportdog ο ρεπόρτερ της Τραμπζονσπορ, Τογκλά Σαγλάμ. «Ο Λιβάγια ήταν στην ατζέντα της Τραμπζονσπόρ στις αρχές της σεζόν. Θεωρώ, ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για τέτοιου είδους υπόθεσεις. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για μεταγραφές. Πρέπει να περάσουν 2-3 εβδομάδες το λιγότερο. Εξάλλου ο νέος προπονητής έχει μόνο μία εβδομάδα που ανέλαβε καθήκοντα. Δεν υπάρχει ούτε πληροφόρηση ούτε αναφορά για μπάτζετ για κάποια μεταγραφική κίνηση», ήταν το πρώτο σχόλιο του Τούρκου δημοσιογράφου, ο οποίος θεωρεί, ότι η υπόθεση του Κροάτη θα αναθερμανθεί.

«Ο Λιβάγια προτάθηκε από τους σκάουτερς της ομάδας. Η περίπτωσή του θα επιστρέψει προς συζήτηση, αλλά είναι δεδομένο, ότι θα υπάρχουν και προτάσεις του προπονητή. Οπότε ο Κροάτης δεν θα είναι το πρώτο όνομα στη λίστα. Επίσης η Τραμπζονσπόρ έχει δεκάρι και αναζητεί μέσο. Το γεγονός ότι το συμβόλαιό του θα λήξει στο τέλος της σεζόν είναι ελκυστικό για την Τραμπζονσπόρ. Αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή», επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν ο Αβτζί ήθελε τον Λιβάγια στη Μπασάκσεχιρ ο ρεπόρτερ ξεχώρισε τις δύο υποθέσεις. «Ο Αβτζί μίλησε πριν λίγες ημέρες στη συνέντευξη Τύπου. Δεν ανέφερε κάτι τέτοιο σε κανέναν. Ίσα ίσα είπε, ότι θέλει να δει πρώτα την ομάδα και μετά να μιλήσει για μεταγραφές. Θεωρώ επίσης, ότι ο σύλλογος θα κινηθεί για Λιβάγια αν μπορέσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο», ξεκαθάρισε ο Τογκλά Σαγλάμ μιλώντας στο Sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πού να χωρέσουν και οι δύο;" - Απίστευτο σενάριο στην ΑΕΚ - Ακούει ο "Τίγρης"; - Χαμός τον Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags