Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν τον φορ παίρνει ο Ολυμπιακός! "Δεν είναι Ελ Αραμπί και άμπαλος - Μου θυμίζει Μιραλάς"!
| 2020-11-21 17:03:00

Αυτόν τον φορ παίρνει ο Ολυμπιακός! "Δεν είναι Ελ Αραμπί και άμπαλος - Μου θυμίζει Μιραλάς"!

του Γιώργου Κτενά
Αυτόν τον φορ παίρνει ο Ολυμπιακός! "Δεν είναι Ελ Αραμπί και άμπαλος - Μου θυμίζει Μιραλάς"!

Ολυμπιακός: Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ ενδιαφέρει και το sportdog μίλησε με τον Θοδωρή Χαρόπουλο.

Άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου στη Νορβηγία, ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε τον 26χρονο Δανό επιθετικό τής Μπόντο Γκλιμτ και τον Ολυμπιακό.

"Δεν είναι Αραμπί - Γρήγορος με την μπάλα - Έτσι ξεπετάχτηκε στα 26"

"Στο 4-2-3-1 παίζει πίσω από τον στράικερ. Δεν είναι Αραμπί, είναι ο παίκτης που παίζει στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Η ομάδα του στη Νορβηγία είναι μηχανή των γκολ, πρέπει να είναι περισσότεροι από 3 οι παίκτες που έχουν πάνω από 10 γκολ φέτος. Επιθετικός είναι μεν, αλλά όχι ψηλός φορ και βαρύς. Έχει πολύ καλή τεχνική, είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, χωρίς την μπάλα δεν είναι και σαΐτα. Με την μπάλα στα πόδια έχει γρήγορες κινήσεις, τον χάνει ο αμυντικός. Πάρα πολύ καλός παίκτης", ανέφερε αρχικά ο Θ. Χαρόπουλος στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Φέτος είναι περίεργη χρονιά στη Νορβηγία. Όσοι ήταν καλά προπονημένοι αναδείχθηκαν εύκολα, ενώ και τα γκολ που έμπαιναν ήταν πολλά. Κάπως έτσι ξεπετάχτηκε και ο Ζινκερνάγκελ. Δεν είναι άμπαλος αλλά όχι και ο νέος Ζλάταν. Ένας πολύ καλός παίκτης είναι, που έχει διακριθεί".

"Όχι βασικός στον Ολυμπιακό - Θυμίζει τον Μιραλάς"

Με 17 γκολ και 19 ασίστ φέτος μπορούμε να πούμε ότι αν έρθει στην Ελλάδα είναι για βασικός στον Ολυμπιακό;

"Για βασικός όχι, γιατί η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες σε αυτές τις θέσεις. Για να μπει στην 15άδα είναι σίγουρα. Με αυτούς που θα βρει μπροστά του θα πρέπει να δώσει μάχη. Αλλά στο ροτέισον μπορεί να μπει. Για να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι, όχι".

Ποιον μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει, για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του;

"Είναι πολύ πιο επιθετικός παίκτης από τον Φορτούνη, θυμίζει τον Μιραλάς. Που έπαιζε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, με καλή τεχνική και γρήγορος με την μπάλα στα πόδια".

"Με Αραμπί στην 11άδα - Δεν το σηκώνει μόνος του μπροστά"

Τέλος, θέλω να μου πεις με ποιους παίκτες τού Ολυμπιακού θα ταίριαζε στην ίδια 11άδα, αν τελικα οι Πειραιώτες τον φέρουν στην Ελλάδα.

"Με τον Αραμπί 100%. Μπορεί να παίξει και να κάνουν αλλαγές, να ανοίγουν χώρους ο ένας στον άλλον, ταιριάζουν πάρα πολύ. Μπορεί να τον εκμεταλλευτεί καλά, να παίζουν σε κοντινή απόσταση, να τον εκμεταλλευτεί στην κάθετη μπάλα. Πήγε πάρα πολύ καλά όσο έπαιζε με τον Χάουγκε, αλλά τον έδωσε στη Μίλαν πριν από 1,5 μήνα, δεν παιζόντουσαν ως δίδυμο αυτοί οι δύο. Τέτοιον παικτη χρειάζεται, στήριγμα, και αν έρθει στον Ολυμπιακό. Για μόνος του μπροστά δε νομίζω ότι σηκώνει". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει" η πιάτσα για βόμβα τον Γενάρη! Σκάει πώληση κορυφαίου άσου από Big-4 - Φεύγει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags