Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι Παναθηναϊκοί! "Πέσιμο" σε Μακέντα-Καρλίτος - "Ντου" σε Αλαφούζο μετά το Φάληρο
| 2020-11-21 21:50:00

Έξαλλοι Παναθηναϊκοί! "Πέσιμο" σε Μακέντα-Καρλίτος - "Ντου" σε Αλαφούζο μετά το Φάληρο

Sportdog Team
Έξαλλοι Παναθηναϊκοί! "Πέσιμο" σε Μακέντα-Καρλίτος - "Ντου" σε Αλαφούζο μετά το Φάληρο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε τον Ολυμπιακό να έχει ταχυπαλμίες,η εικόνα του πρώτου 30 λεπτου όπου προήλθε το 1-0 του Φορτούνη εξόργισε τους οπαδούς της ομάδας.

Στο ημίχρονο τα σχόλια έπεφταν βροχή με φίλους του Τριφυλλιού να γράφουν πολύ σκληρά λόγια για την ομάδα τους. Μετά τη λήξη του αγώνα τα έβαλαν με Μακέντα-Καρλίτος για τις χαμένες ευκαιρίες, ενώ ασκήθηκε ξανά κριτική στο πρόσωπο του Γιάννη Αλαφούζο. Διαβάστε τα χρακτηριστικότερα εξ αυτών των μηνυμάτων.

Στο ημίχρονο οι Παναθηναϊκοί σχολίασαν ως εξής το ματς:

Δέκα λεπτά άντεξα. Ευτυχώς οι απέναντι έχουν Τότεναμ - Σίτι, γιατί αυτός ο ΠΑΟ δεν βλέπεται ούτε στις φυλακές.

Όταν μεγαλώσω θέλω να βγάλω πολλά λεφτά, να αγοράσω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και να πάρω χάφ. Πολλά χάφ. Παρά πολλά χάφ. Θα γεμίσω την ομάδα χάφ. Χάφ που να ξέρουν μπάλα, χάφ που να τρέχουν, να πιέζουν, να Τζάρτζανου, χάφ που να σκοράρουν. Σας το υπόσχομαι δεν θα παίρνω άλλους παίκτες. Μόνο χάφ.

Διαβαζαμε δυο βδομάδες....προετοιμασία για το ντέρμπι...βίντεο θεραπεία.... Συστήματα....κτλ.Και ο γαύρος με μισή ομάδα να του λείπει για δυο βδομάδες στις εθνικές προετοιμαστικε μέσα σε δυο μέρες καλύτερα.Υ.Γ. Το να παιζει αριστερό εξτρέμ ο χουανκαρ που είναι αριστερό μπακ και έλειπε με τραυματισμο 1,5 μήνα για να κάθονται στον πάγκο τρια εξτρέμ ασχολίαστο....Υ.Γ. Το να παιζει για ακόμη μια φορά με μακεντα Καρλίτος και αυτό ασχολιαστο.

Δεν θυμάμαι ποτε στον Παναθηναικο χειρότερο ποδοσφαιριστη από τον ΣαντσεθΓρήγορα μεσα αιτορ βιγια ,εξω ο μακεντα και ο χουανκαρ..Ο Ρουμανος κατεβασε 2 αριστερα μπακ και χωρίς 10 την ομαδα ,κατοχη αγνοείται..Υ.Γ Αλλο ενα γκολ που τρωμε φετος λογω Τάσου..ασχετα αν ειναι ο καλυτερος παικτης μας στο 1ο..

Αυτό που αντικρίσαμε στο 1ο ημίχρονο είναι πραγματικά ο,τι πιο λυπηρό, είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχουμε δει! Ομάδα ασύνδετη, χωρίς πλάνο, χωρίς πάθος! Ο Δώνης δεν μας έκανε το καλοκαίρι, προτίμησαμε κάποιον Πογιατος! Δυστυχώς ο,τι καλό πάει να χτιστεί σε αυτή την ομάδα, με κάποιο μαγικό τρόπο καταστρέφεται! Κρίμα Παναθα μου!

Ότι και να πούμε για αυτό το χαλί είναι λίγο. Η νοοτροπία μας και η τόσο εμφανής έλλειψη πάθους και ποδοσφαιρικού εγωισμού είναι εξοργιστική. Τα γκολ που τρώμε δεν τα δέχεται ούτε ομάδα ερασιτεχνικού. Ένα σκορποχώρι. Νισάφι.

Η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Πότε άλλοτε δεν είχαμε τόση σαβούρα σε υλικό! Και θες και 2-3 χρονια για να τους ξεφορτωθείς

Ο χειροτερος Παναθηναικος που εχω δει , ειλικρινα δεν θυμαμαι τετοιο χαλι ποτε. Σαν ερασιτεχνικη ομαδα παιζουμε , ουτε πλανο υπαρχει , ουτε τιποτα. Αν εξαιρεσω 2-3 παιχτες οι υπολοιποι ειναι αστειοι . Ο Μπολονι τραγικος.

Πλάκα μας κάνεις ρε μπολονι βάζεις χουανκαρ σε τέτοιο ματσ π έχει να παίξει 10 χρόνια τον βάζεις και σε λάθος θεση δεν ξεκινάς Βίγια ενώ βλέπεις ότι μακεντα καρλιτος δεν γίνεται με τπτ για το πέος είσαι

Μετά τη λήξη γράφτηκαν μεταξύ άλλων τα εξής σχόλια:

βαλτο ρε μακεντα....δωσε πασα ρε μαουριτσιο

Μακεντα Καρλιτος μας γ@@@ατε

Μόνο κέρδος ο Ζαγαρίτης και η εμφάνιση στο β ημίχρονο. Αποζημίωση σε Σάντσες και Χουανκάρ και δρόμο... ό,τι χειρότερο έχω δει από πλευράς βλακείας. Είχαμε 3 καλές φάσεις στο β να πάρουμε κάτι από το ματς, ειδικά η φάση του Μακέντα σε κενό τέρμα.

Ο Μακεντα ήταν ο καλύτερος αμυντικός του ΟΣΦΠ

Μπηκε μεσα ο βιγια και αλλαξε το ματς ,αλλα 9 παιχνίδια εκει,να τρωμε μακεντα στη μαπα..Ζαγαριτης Αλεξανδρόπουλος ολα τα λεφτα..Κριμα,οπου φτωχός και η μοίρα του...

Το πισμα του δεύτερου ημιχρόνου να βγάζαμε σε όλο το ματς .....

Κάποιος πρέπει να μάθει στον μακέντα το μέγεθος του συλλόγου

Τα παιδιά που επαιξαν στο 2ο ημίχρονο να είναι βασικοί χωρίς τον μακεντα να παρει δρόμο!!!

Μόνο θλίψη σου προκαλεί αυτή η ομάδα...Τίποτα άλλο. 30 χρόνια βλέπω το Παναθηναϊκό τέτοια κατάντια δεν έχω ξαναδεί . Χρειάζεστε πολύ προσπάθεια για να φτάσετε σε αυτό το σημείο το Παναθηναικο και μιλάω για διοίκηση παίχτες προπονητή.

Άλλη ομάδα στο β ημίχρονο. Εξαιρετικός ο Αλέξανδροπουλος, καλός ο βιγιαφανιες και ζαγαριτης. Έπαιξαν με ψυχή και δικαιουμασταν ένα γκολ. Μακέντα διώξιμο όπως ειναι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags