Facebook Pixel Θέλει... Δώνη ο Διούδης - Βρήκε αντι-Σα και αντι-Βαλμπουενά - Πάει σε top ελληνική ομάδα ο Στοχ;
| 2020-11-22 12:45:00

Θέλει... Δώνη ο Διούδης - Βρήκε αντι-Σα και αντι-Βαλμπουενά - Πάει σε top ελληνική ομάδα ο Στοχ;

GOALάρες by Εvaggelistis
Θέλει... Δώνη ο Διούδης - Βρήκε αντι-Σα και αντι-Βαλμπουενά - Πάει σε top ελληνική ομάδα ο Στοχ;

Κυριακάτικες γκολάρες με δυο παρασκήνια μεταγραφικά και δυο στα απόνερα των χθεσινών αγώνων σε "Καραισκάκης" και Περιστέρι.

1η) Κόντρα στον Ολυμπιακό και την πίεση πολύ ψηλά που δέχτηκε η περιοχή του, ο Διούδης έδειξε σοβαρά προβλήματα στο παιχνίδι με τα πόδια. Καμία σχέση με τον Διούδη της δεύτερης σεζόν του Γιώργου Δώνη, μεγάλη πτώση. Λές και σταμάτησε να δουλεύει ή κάπου "ψήλωσε' απότομα (προσπαθεί να παίξει με το αριστερό πόδι)!! Γενικότερα καμία σχέση το αντι-πρές της εποχής Δώνη στον Παναθηναϊκό, με το σημερινό, σχεδόν ανύπαρκτο!!

2η) Ακουσα και το τσέκαρα πως είναι όντως αλήθεια: ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, ποδοσφαιρικά, τον Λοβέρα. Πιστευει μάλιστα πως αυτός μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βαλμπουενά, όταν βέβαια ο 36χρονος Γάλλος αποχωρήσει απο τους "ερυθρόλευκους". Μέχρι τότε προφανώς ο Πορτογάλος σχεδίαζε να βελτιώσει, ολοκληρώσει τον Αργεντινό. Για να το κλείσω ο Μαρτίνς στους Τζολάκη και Λοβέρα "βλέπει" τους αντικαταστάτες προσεχώς των Σα και Βαλμπουενά αντίστοιχα. Και δεν είναι τυχαίο πως ο Ολυμπιακός αρνήθηκε και για τους δυο προτάσεις αφού εκτός της Βάσκο ντα Γκάμα για τον Αργεντινό είχε πάει και τον Αύγουστο στους Πρωταθλητες για τον νεαρό Κρητικό κίπερ απο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πριν απο την ανανέωση δηλαδή του συμβολαίου του.

3η) Το καλοκαίρι του 2019  η αποκτησή του απο τον ΠΑΟΚ έδωσε την χαριστική βολή στην σχέση Ραζβαν Λουτσέσκου - Γκιόργκι Σαββίδη και μια απο τις αφορμές για την αποχώρηση του νταμπλούχου Ρουμάνου κόουτς. Ο λόγος για τον Στόχ, ο οποίος ούτε με τον Αμπελ Φερέιρα βρήκε θέση στους ενδεκαδάτους του 'δικέφαλου". Ο Σλοβάκος ακραίος επιθετικός ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος στην... αγορά αφού δεν έχει ομάδα. Και όπως μαθαίνω έχει προταθεί σε ομάδες της Ελλάδας και της Κύπρου, εκτός απο την Τουρκία!

4η) "Χειρουργείο" πέρασε τον Απόλλωνα ο Τζήλος στο Περιστέρι. Η ομάδα του κύρ Γιώργου (Παράσχος) έκανε μια... τίμια εμφάνιση και θα μπορούσε να κερδίσει. Και όπως φώναζαν κάποιοι στον Θεσσαλο ρέφερι είναι...."για ψυχολόγο"! Όσον αφορά στον Ατρόμητο καλύτερα να παίζει εκτός έδρας μόνιμα. Στην ομάδα του Κάναντι αν της... δώσεις  την μπάλα και την παίξεις σωστά στην κόντρα δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα και κανέναν. Και με εξαίρεση τον Λάζαρο, οι μεταγραφές του Αυστριακού μέχρι τώρα τον εκθέτουν. Ακόμη και ο Γιαννιώτης που είναι σε κακή κατάσταση, με την...ασχημη εμπειρία του Ισραήλ (δεν έπαιζε στην Μακάμπι) να τον πήγε πολύ πίσω. Χθες και οι δυο εξόδοι του ήταν προσφορά για τα δυο γκολ του Απόλλωνα. Ισως, λοιπόν, έφτασε η ώρα του Χρήστου Μανδά στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βουίζει" η πιάτσα για βόμβα τον Γενάρη! Σκάει πώληση κορυφαίου άσου από Big-4 - Φεύγει ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags