Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: "Φωτιές" Βαρούχα: Ανύπαρκτη κόκκινη σε Τούμπα - Τι είπε για το γκολ στο 91’- Κόκκινη σε Μπουχαλάκη!
| 2020-11-22 22:45:00

"Φωτιές" Βαρούχα: Ανύπαρκτη κόκκινη σε Τούμπα - Τι είπε για το γκολ στο 91’- Κόκκινη σε Μπουχαλάκη

Sportdog Team
"Φωτιές" Βαρούχα: Ανύπαρκτη κόκκινη σε Τούμπα - Τι είπε για το γκολ στο 91’- Κόκκινη σε Μπουχαλάκη

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις από την 9η αγωνιστική της Superleague και τα σχόλιά του θα… ανάψουν φωτιές σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο καθηγητής διαιτησίας στην ανάλυσή του στην «Αθλητική Κυριακή» ξεκίνησε από το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, όπου το γκολ του Δικεφάλου στο 91’ για το 2-1, σήκωσε μεγάλες αντιδράσεις.

Αρχικά τόνισε πως στο γκολ του ΠΑΟΚ για το 1-1 στο 52’ δεν υπάρχει οφσάιντ, ωστόσο στη συνέχεια χαρακτήρισε λανθασμένη την κόκκινη στον Εραμούσπε. Τόνισε πως η πρώτη κίτρινη είναι λάθος, καθώς δεν υπάρχει ούτε φάουλ, ενώ χαρακτήρισε σωστή τη δεύτερη κίτρινη.

Από εκεί και πέρα, για το γκολ του Ελ Καντουρί στο 91’, σημείωσε πως ναι μεν ο Τσόλακ στην αρχή της φάσης ακουμπάει τον αντίπαλό του στο χέρι, αλλά πρόσθεσε πως δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα ούτε σπρώξιμο για να υποδείξει ο ρέφερι επιθετικό φάουλ. «Ο παίκτης των Ιωαννίνων βρήκε πρόφαση και έπεσε, δεν υπάρχει παράβαση», σημείωσε ενώ για το αν υπάρχει οφσάιντ, ανέφερε πως με τη γραμμή του VAR φαίνεται ότι σωστά μέτρησε το γκολ!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στη συνέχεια και τις φάσεις από το ντέρμπι του Σαββάτου στο Γ. Καραϊσκάκης, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό.

Για το γκολ των Πειραιωτών ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση από τον Ραφίνια, ούτε φάουλ ούτε οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ενώ τόνισε πως υπάρχει λάθος του διαιτητή στο 88’ στο τάκλιν του Μπουχαλάκη στον Βιγιαφάνες. Ο παίκτης των Πειραιωτών πήγε με τις τάπες στο γόνατο και θα έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη και όχι κίτρινη.

Δείτε ξανά τις επίμαχες φάσεις από τα δύο παιχνίδια:
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα: Τεράστια έκπληξη στο Λιμάνι με νέο όνομα - Αυτόν παίρνει ο Ολυμπιακός - Ποιον… διώχνει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags