Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες Κούδα για Γκαρσία - "Το είχα πει και για τον Ίβιτς..."
| 2020-11-23 17:30:00

Τρομερές ατάκες Κούδα για Γκαρσία - "Το είχα πει και για τον Ίβιτς..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Κούδα για Γκαρσία - "Το είχα πει και για τον Ίβιτς..."

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κούδας, μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πάμπλο Γκαρσία, τονίζοντας πως ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Δικέφαλος αυτή τη στιγμή.

Για την χθεσινή επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο Γιώργος Κούδας, τονίζοντας πως ήταν ένα δώρο γενεθλίων για τον ίδιο. Επιπλέον τόνισε πως ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο ιδανικός για τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» καθώς γνωρίζει το DNA του συλλόγου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χθες κουράστηκα πολύ με το ματς του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ευτυχώς ήρθε η νίκη, που ήταν το πιο σημαντικό. Με το μυαλό κουράζεσαι περισσότερο. Δεν γνωρίζω αν ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι έχω γενέθλια σήμερα, αλλά είναι δύσκολο από εκεί που είναι να επικοινωνήσουμε. Πάντως είμαι σε επικοινωνία με ανθρώπους από το περιβάλλον του».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Πιστεύω ο Γκαρσία ήταν η λύση που έπρεπε για τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο είχα πει και για τον Ίβιτς. Όλα αυτά τα παιδιά που έχουν υπηρετήσει την ομάδα ως ποδοσφαιριστές έχουν το DNA του συλλόγου. Τα πρώτα δείγματα του Πάμπλο είναι πάρα πολύ καλά. Γνωρίζει το υλικό και πως θα το διαχειριστεί. Χαίρομαι το ποδόσφαιρο που παίζει. Στο πρώτο μέρος είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, όμως στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ. Από λάθος δεχτήκαμε το γκολ και είμαι σίγουρος ότι ο Γκαρσία θα τα διορθώσει όλα για να είναι παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ».

Για τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ:

«Όλα τα νεαρά παιδιά έχουν τα στοιχεία για να κάνουν προχωρήσουν. Πρέπει να δουλέψουν. Το ταλέντο πρέπει να το καλλιεργήσεις και να το δουλέψεις».

Κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δώρο για τα γενέθλιά μου το πήρα χθες».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags