Facebook Pixel Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Ο Μουρίνιο ακόμα με θεωρεί υπεύθυνο απόλυσή του από την Τσέλσι»
| 2020-11-23 18:39:00

Άνοιξε... βεντέτα με τον Μουρίνιο ο Κλάτενμπεργκ!

Sportdog Team
Άνοιξε... βεντέτα με τον Μουρίνιο ο Κλάτενμπεργκ!

Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μίλησε στη Sun και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Άγγλος πρώην διαιτητής τόνισε πως ο Πορτογάλος ήταν προκατειλημμένος απέναντί του και ότι ακόμα τον θεωρεί υπεύθυνο για την απόλυσή του από την Τσέλσι!

«Ο Ζοσέ ακόμα με κατηγορεί ακόμα για την απόλυσή του από την Τσέλσι.  Ηταν μετά από μία από την Λέστερ, θεώρησε πως εγώ ευθύνομαι για όσα συνέβησαν. Εγώ θα έλεγα όμως ότι οφειλόταν στα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί. Οταν πήγε στη συνέχεια στην Γιουνάιτεντ, εξακολουθούσε να σκέφτεται το ίδιο για μένα. Οτι θα μπορούσε εξαιτίας μου να απολυθεί. Οπότε, ήταν πάντοτε προκατειλημμένος απέναντί μου. Γενικότερα όμως, προπονητές όπως εκείνος ή ο Αλεξ Φέργκιουσον, λειτουργούσαν έτσι. Εάν νικούσαν, τότε ήσουν ο καλύτερος διαιτητής του κόσμου» ήταν τα λόγια του Κλάτενμπεργκ.

Ο Αγγλος πρόσθεσε. «Υπήρχε μία ομάδα όπου πραγματικά εκεί με μισούσαν. Ηταν στη Γουίγκαν, όπου για 13 ματς μαζί μου δεν είχαν νικήσει. Δεν είχε σημασία τι έκανα εγώ. Απλά δεν νικούσαν». Και μίλησε για τα τατουάζ του. «Εχω tattoo από τον τελικό του EURO,του Champions League και θα είχα και από το Σούπερ Καπ Κίνας. Ωστόσο, το έχασα εξαιτίας του κορονοϊού. Που θα το έκανα; Σας αφήνω να μαντέψετε. Στα χέρια μου είμαι πλέον γεμάτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags