Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Άστραψε και βρόντηξε" ο Μπόλονι στο Κορωπί - "Καυτές" ατάκες στους παίκτες
| 2020-11-23 21:00:00

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Μπόλονι στο Κορωπί - "Καυτές" ατάκες στους παίκτες - Χαμός στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Άστραψε και βρόντηξε" ο Μπόλονι στο Κορωπί - "Καυτές" ατάκες στους παίκτες - Χαμός στον ΠΑΟ!

Παναθηναϊκός: Το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων που έχουν καταγραφεί από παίκτες του Τριφυλλιού όταν έγιναν αλλαγή.

Χαρακτηριστική είναι η κίνηση του Μακέντα να πετάξει ένα μπουκάλι κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και η απορία του Χατζηγιοβάνη προς τον Μπόλονι όταν βγήκε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για αυτό τον λόγο ο Λάζλο πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μίλησε σε "σκληρή" γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες πως η ομάδα είναι μια οικογένεια, αλλά εκείνος είναι το αφεντικό, που θα παίρνει τις αποφάσεις για το ποιος θα παίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι:

«Ακούστε για να μην έχουμε άλλα και να τα πάμε καλά. Δεν έχω περάσει τα 60 χρόνια μου για να ξεφτιλίζομαι. Για να τα πάμε ωραία, εγώ αποφασίζω ποιος μπαίνει, ποιος βγαίνει, τι ώρα μπαίνει, τι ώρα βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά, σε αρκετά ήρεμο πάντως τόνο.

«Βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο για περισσότερη από τη μισή ζωή μου, είμαι 67 χρόνων και γνωρίζω πολύ καλά πως πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα και τα όρια που πρέπει να μπαίνουν. Είμαστε μία οικογένεια και έτσι πρέπει να λειτουργούμε. Στην οικογένειά μας ο καθένας έχει το ρόλο του.

Εγώ είμαι ο προπονητής, αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει, ποιος θα κάθετε στον πάγκο, ποιος θα είναι εκτός αποστολής και ποιος και πότε θα γίνεται αλλαγή. Ολοι θέλετε να παίξετε όσο περισσότερο γίνεται, το κατανοώ, όμως το αφεντικό είμαι εγώ και η δουλειά μου είναι να παίρνω τις αποφάσεις με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Προσπαθώ ακόμα να σας γνωρίσω, θα κάνω και συναντήσεις με όλους, αλλά το ξεκαθαρίζω και πάλι. Εγώ αποφασίζω και δεν πρόκειται να το ξαναπώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags