Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το πρώτο "μπαμ" του Ντρεοσί με τον... Σταφυλίδη!
| 2020-11-24 15:52:00

"Πάμπλο Γκαρσία" στον ΠΑΟ, θέλει να "φάει" τον Μπόλονι - Το πρώτο "μπαμ" Ντρεοσί με... Σταφυλίδη!

Οι Μιχείες
"Πάμπλο Γκαρσία" στον ΠΑΟ, θέλει να "φάει" τον Μπόλονι - Το πρώτο "μπαμ" Ντρεοσί με... Σταφυλίδη!

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ είναι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αφού ο κορωνοϊός έχει... πιάσει τώρα και τους προπονητές (έσχατο κρούσμα ο Φαν Σιπ). Ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Χιλάλ και πρώην του ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν από τους ελάχιστους μέσα στο κλαμπ του Ριάντ που την είχαν γλιτώσει μέχρι τώρα από τον Covid 19, αλλά στο τέλος βρέθηκε κι αυτός θετικός στον ιό. Με ήπια συμπτώματα μετράει ήδη αντίστροφα για να επιστρέψει στις προπονήσεις και κοντά στην ομάδα του, που έχει και τον τελικό του (περσινού Κυπέλλου) στις 30 Νοεμβρίου...



ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ είναι ο... Σταφυλίδης του Παναθηναϊκού. Δεν το λέμε εμείς, ο Λάζλο Μπόλονι το έχει πει ήδη στον Γιάννη Αλαφούζο. Για να εξηγήσει και την εισήγησή του για άμεση ανανεώση /επέκταση του συμβολαίου του. Βλέπετε αυτό λήγει το καλοκαίρι, οπότε από τον Γενάρη ο νεαρός αριστερός μπακ χαφ θα μπορεί να συζητήσει/συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Και σίγουρα θα υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν τουλάχιστον απο 3 με 4 σουπερλιγκάτες ομάδες αλλά κι από το εξωτερικό (με τον Πολ Κουτσολιάκο ατζέντη του). Ο Μπόλονι που προώθησε/ανέδειξε στον ΠΑOΚ τον "Σταφ" λόγω θέσης μπήκε και στην αναπόφευκτη σύγκριση με τον Ζαγαρίτη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έμπειρο Ρουμάνο προπονητή μπορεί ο Σταφυλίδης να είχε περισσότερη... φλόγα, ο Ζαγαρίτης όμως, μαθαίνει πιο γρήγορα! Ακούει και βελτιώνεται/εξελίσσεται συνέχεια ενώ έχει κι... αντοχές! Οπότε λογικά από τις πρώτες... δουλειές του αθλητικού διευθυντή Πιέρ Ντρεοσί θα είναι το νέο συμβόλαιο του Ζαγαρίτη.

"ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ"... την είχε δει κάποιος στο "τριφύλλι" και μαζί με υποστηρικτές του μέσα στο Οργανισμό προσπάθησε να κάψει τον Λάζλo Μπόλονι, μπας και είχε την ευκαιρία του κι έπαιρνε το χρίσμα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που με βάση όσα διέρρευσαν και τα υπερβολικά που γράφτηκαν, θα νόμιζε κάποιος πως ο Μπόλονι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος και ο "καταστροφέας" του Παναθηναϊκού για την ήττα απο τον Ολυμπιακό. Μόνο που ο 67χρονος κόουτς είχε... προλάβει να μιλήσει απευθείας και να πείσει τον Αλαφούζο, ο οποίος ουσιαστικά  τον "προστάτευσε" με την προσθήκη του Γάλλου αθλητικού διευθυντή. Και επειδή ο Μπόλονι δεν είναι... χθεσινός στο ποδόσφαιρο και τις ομάδες, έχει γνώση του τι συμβαίνει στο κλαμπ. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags