Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν έτυχε, πέτυχε: Αυτός είναι ΠΑΟΚ, με σφραγίδα Πάμπλο
| 2020-11-25 00:30:00

Δεν έτυχε, πέτυχε: Αυτός είναι ΠΑΟΚ, με σφραγίδα Πάμπλο

Sportdog Team
Δεν έτυχε, πέτυχε: Αυτός είναι ΠΑΟΚ, με σφραγίδα Πάμπλο

Μπορεί αρχικά ορισμένοι να θεώρησαν ότι απλά... έτυχε και δεν πέτυχε που ο ΠΑΟΚ πήρε νίκες με ευρύ σκορ στην εκκίνηση της εποχής Γκαρσία, όσο κυλούν όμως οι μέρες και ο Δικέφαλος δίνει τα παιχνίδια το ένα μετά το άλλο, αντιλαμβάνονται ότι ο Ουρουγουανός έχει βάλει το χεράκι του στην μεταμόρφωση της ομάδας.

 Επί Γκαρσία, λοιπόν, με την αλλαγή του συστήματος από 3-4-2-1 σε 4-3-3, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να σκοράρει περισσότερο (αυτό είναι βέβαια και απόρροια της αυτοπεποίθησης που έχει ανακτήσει η ομάδα). Στα πέντε πρώτα ματς ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει 6 γκολ στα τρία τελευταία με τον Πάμπλο το τιμόνι του 8. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Υπάρχει μία συνολική βελτίωση σε πολλούς σημαντικούς τομείς της στατιστικής, πέρα από την κατακόρυφη άνοδο στην ευστοχία που είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες.

Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, μειώνοντας κατά τρία γκολ τη διαφορά στα τρία ματς που ο Γκαρσία είναι στο πρωτάθλημα (15-14, αλλά με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα ματς λιγότερο). Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος σε τελικές (119), σουτ εντός ( 50) και εκτός (47), συνολικά γεμίσματα (243) και πετυχημένα γεμίσματα (85). Ακόμη αναγκάζει τους αντιπάλους του να κάνουν τις περισσότερες αποκρούσεις (61) και επεμβάσεις (162) και δέχεται και τις λιγότερες τελικές από αντιπάλους (45) αμέσως μετά τον Αρη (44).

ΠΗΓΗ: metrosports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags