Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟ: Απίθανα πράγματα με Βινάγκρε - Δεν θέλει μεταγραφές ο Ντρεοσί!
| 2020-11-24 18:00:00

Απίθανα πράγματα με Βινάγκρε - Δεν θέλει μεταγραφές ο Ντρεοσί! - Ποια ΑΕΚ για τον Σωκράτη;

Του Αδέσποτου
Απίθανα πράγματα με Βινάγκρε - Δεν θέλει μεταγραφές ο Ντρεοσί! - Ποια ΑΕΚ για τον Σωκράτη;

Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τρίτη η εκπομπή ανέλυσε τα δεδομένα γύρω από πιθανό επαναπατρισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, την υπόθεση του Ρούμπεν Βινάγκρε στον Ολυμπιακό και τα "θέλω" του νέου γεινοκού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν on air:

* Υπάρχει ένας μυστικισμός στον Ολυμπιακό γύρω από τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος παραμένει ανέτοιμος, έχει συνεχώς τραυματισμούς και είναι μια μεταγραφή που δεν έχει βγει, όπως και αυτές των Πέπε και Τιάγκο Σίλβα. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει αριστερό μπακ τον Ιανουάριο. Είτε είναι ο Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε είτε κάποιος άλλος...

* Ο νέος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και θεωρεί ότι οι ομάδες που κινούνται ενεργά τον χειμώνα είναι αυτές που έχουν αποτύχει στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Ντρεοσί πιστεύει ότι ο Γενάρης προσφέρεται για να αποκτηθούν παίκτες μόνο με την προοπτική να δέσουν με την ομάδα και να προσαρμοστούν ενόψει καλοκαιριού.

* Ο Τοροσίδης κάνει... αγώνα για να φέρει τον Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό. Από τον Σεπτέμβριο το λεω κι ας λένε γύρω γύρω ότι θα γυρίσει μόνο για την ΑΕΚ ο Σωκράτης. Εγώ λέω ότι αν γυρίσει Ελλάδα τον Ιανουάριο, θα το κάνει για τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Υπογράφει με τον "φονιά" ο Μαρινάκης - Του τα σκάει χοντρά - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags