Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι φορ φέρνει ο Μαρινάκης από Αμερική! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-24 20:00:00

Τι φορ φέρνει ο Μαρινάκης από Αμερική! "Μυρίζει το γκολ - Μηδέν τεχνική" - Δείτε τι κάνει... (vid)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τι φορ φέρνει ο Μαρινάκης από Αμερική! "Μυρίζει το γκολ - Μηδέν τεχνική" - Δείτε τι κάνει... (vid)

Ολυμπιακός: Μία περίπτωση επιθετικού που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με το MLS, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον διεθνή με τις ΗΠΑ επιθετικό, Τζέρεμι Εμπομπίσε των Πόρτλαντ Τάιμπερς.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε στη Γαλλία, ωστόσο η μοίρα τον οδήγησε να ξεδιπλώσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Ο 23χρονος μετρά φέτος 22 συμμετοχές με 9 γκολ και 3 ασίστ στο MLS.

Την εντύπωσή του για το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εξέφρασε ο υπεύθυνος για το MLS στην εφημερίδα Match Money, Κώστας Ζάγκας. «Τα δύο τελευταία χρόνια έκανε το ξεπέταγμα στην καριέρα του. Παίζει στην κορυφή, καλύπτει και πλευρά. Είναι γρήγορος και ομαδικός. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής. Τεχνικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχει όμως καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή. Είναι παίκτης που μυρίζει το γκολ. Αυτή είναι η ικανότητά του», ήταν το πρώτο σχόλιο του ειδικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο συνάδελφος θεωρεί, ότι ο παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί στις εγχώριες απαιτήσεις, καθότι το MLS είναι ανώτερο από το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Πιστεύω, ότι έχει μέλλον αυτός ο παίκτης. Έχει δείξει καλά στοιχεία. Είναι για Ευρώπη. Η ομάδα του είναι από τις καλύτερες στο MLS. Πρόπερσι έπαιξαν τελικό, στο οποίο μάλιστα ο παίκτης είχε βοηθήσει πολύ. Είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και έχει από τα πιο ποιοτικά ρόστερ μεσοεπιθετικά», επισημαίνει.

Το σκάουτινγκ ρεπόρτ από το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του Κώστα Ζάγκα. Ο παίκτης έχει διεισδυτικότητα, μπορεί το κόψιμο της μπάλας να αδειάσει την άμυνα και να δημιουργήσει χώρους για να εκτελέσει. Μπορεί να σκοράρει τόσο με τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό πόδι και δείχνει ξεκάθαρα ότι διαθέτει αίσθηση του γκολ, αφού τρυπώνει ανάμεσα στους αμυντικούς και βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη χρονική στιγμή. Συν τοις άλλοις έχει καλές απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μύλος" με τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό - Σενάρια-φωτιά για δύο - Αυτός προτιμάει... λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags