Facebook Pixel Champions League: "Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για Τσέλσι και Σεβίλλη - Πέρασαν από τώρα στους "16"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-24 21:59:00

"Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για Τσέλσι και Σεβίλλη - Πέρασαν από τώρα στους "16"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Λύτρωση" στις καθυστερήσεις για Τσέλσι και Σεβίλλη - Πέρασαν από τώρα στους "16"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Champions League: Νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) πανηγύρισαν εκτός έδρας οι Σεβίλλη και Τσέλσι εναντίον των Κράσνονταρ και Ρεν, αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας από την 4η αγωνιστική την πρόκρισή τους στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην Γαλλία λοιπόν η Τσέλσι προηγήθηκε στο 22' με τον Χάντσον-Οντόι, ωστόσο η Ρεν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Γκιρασί στο 85'. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν για πολύ, αφού ο Ζιρού στο 91' πέτυχε το γκολ για να δώσει τη νίκη στους "μπλε" και φυσικά την πρόκριση, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων.

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Σεβίλλη άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Ράκιτιτς μόλις στο 4', όμως η Κράσνονταρ έφερε το ματς στα ίσα στο 56' με τον Βάντερσον. Παρόλα αυτά, οι Ανδαλουσιάνοι "χτύπησαν" στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 95' με τον Ελ Χαντάντι, για να πάρουν τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags