Facebook Pixel ΠΑΟΚ:
| 2020-11-25 13:56:00

Δήλωση-παραδοχή από ΠΑΟΚτσή: "Μεγαλύτερος αντίπαλός μας ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Δήλωση-παραδοχή από ΠΑΟΚτσή: "Μεγαλύτερος αντίπαλός μας ο Ολυμπιακός"

ΠΑΟΚ: Ο Αντόνιο Τσόλακ παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανικό Μέσο και αναφέρθηκε στην ζωή στην Ελλάδα, στους στόχους με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον μεγάλο αντίπαλο του Δικεφάλου, που όπως είπε, είναι ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για τη ζωή στην Ελλάδα:

"Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη, δίπλα στη θάλασσα. Εδώ έχουμε πολύ καλό καιρό και θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς. Δύο εβδομάδες πριν μαζί με τη φίλη μου Νταϊάνα μετακομίσαμε στο διαμέρισμά μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα, έχει ένα εξαιρετικό γήπεδο και υψηλού επιπέδου προπονητικό κέντρο. Οι οπαδοί είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά αυτό στον κόσμο. Ξεκίνησε από το αεροδρόμιο. Αρκετοί οπαδοί και δημοσιογράφοι με περίμεναν εκεί. Ο κόσμος ζει για την ομάδα και το κάνουν ξεκάθαρο και σε σένα. Περιμένουν να τα δώσεις όλα για την ομάδα, επειδή κι αυτοί κάνουν το ίδιο".

Για το αν μιλά πλέον ελληνικά:

"Ήδη έχω μάθει μερικά πολύ μικρά πράγματα, όπως το πώς να χαιρετάω. Η κοπέλα μου άρχισε μαθήματα πριν από δύο εβδομάδες. Έχει κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Είναι ήδη αρκετά καλή. Και προσπαθώ να μάθω μερικά πράγματα από εκείνην. Φυσικά θέλω να μάθω καλύτερα τη γλώσσα".

Για το πώς επικοινωνεί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του:

"Ο προπονητής μας, Πάμπλο Γκαρσία, μιλάει ισπανικά και ελληνικά. Από τη στιγμή που έμαθα ισπανικά στο σχολείο, έχουμε καλή επικοινωνία. Αλλά επίσης έχουμε μεταφραστές, που μεταφράζουν τα πάντα στα αγγλικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας".

Για τους στόχους του τη φετινή χρονιά:

"Η ομάδα θέλει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο. Για λίγο χάσαμε την πρόκριση στο Champions League, αλλά είμαστε ξανά στο σωστό δρόμο. Δεν έχουμε χάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ή στο Europa League. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί όσο περισσότερο γίνεται. Αύριο, Πέμπτη, μπορούμε να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση αν κερδίσουμε την Αϊντχόφεν. Η Γρανάδα είναι πρώτη στον όμιλό μας. Στην Ισπανία ήρθαμε 0-0 και ήμασταν καλύτεροι. Σε εθνικό επίπεδο, οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας και είναι να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας".

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με το γερμανικό:

"Τοπ ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ μπορούν να τα πάνε καλά στην Bundesliga. Οι υπόλοιπες έχουν καλό επίπεδο για δεύτερη κατηγορία. Η ελληνική λίγκα σίγουρα είναι πιο δυνατή από την κροατική που έπαιζα πριν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags