Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Θέλει να γίνει... Ολυμπιακός ο Αλαφούζος!
| 2020-11-25 16:40:00

"Λες μ@λ@... Σιδηρόπουλε", "Τρώει παντόφλα στο σπίτι" - Θέλει να γίνει... Ολυμπιακός ο Αλαφούζος!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Λες μ@λ@... Σιδηρόπουλε", "Τρώει παντόφλα στο σπίτι" - Θέλει να γίνει... Ολυμπιακός ο Αλαφούζος!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γκολάρες Τετάρτης που θα συζητηθούν. Είναι παρασκηνιακού επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ. Με ατάκες-φωτιά μεταξύ διαιτητών και το "γαλλικό πλάνο" στα πρότυπα του Ολυμπιακού που πείστηκε να ακολουθησει ο Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό.

1η) Τι ήθελε ο Κλάτενμπεργκ να καθιερώσει τη δευτεριάτικη τηλεδιάσκεψη με τους διαιτητές και τους VARistes των αγώνων του σαββατοκύριακου στη Σούπερ Λιγκ, προκειμένου να σχολιάζουν τις επίμαχες φάσεις και να τους κάνει τις παρατηρήσεις τους μαζί με... μαθήματα. Απο την... πρεμιέρα της ο Άγγλος ΚΕΔάρχης "σφάχτηκε" με διεθνή -και για πολλούς κορυφαία- ελληνική σφυρίχτρα, Τάσο Παπαπέτρου.

Ο  Κλάτενμπεργκ είπε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Καντουρί αφού είχε προηγηθεί το επιθετικό φάουλ του Τσόλακ. Ο Σιδηρόπουλος δεν το άφησε έτσι, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι, να επικρατήσει ένταση και πλήρης αμφισβήτηση, με τον Κλάτενμπεργκ να προσβάλει τον Έλληνα διεθνή ρέφερι κόβοντας την κουβέντα λέγοντάς του: "Λες μαλακ@@@ Σιδηρόπουλε"! Ήδη πάντως στα μεταξύ τους πηγαδάκια αρκετοί Σουπερλιγκάτοι ρέφερι σχολιάζουν αρνητικά και υποτιμητικά τον Κλάτενμπεργκ. Κάποιος μάλιστα απο αυτούς, παρότι έχει κι αρκετούς ορισμούς μέχρι τώρα απο τον  Κλάτενμπεργκ , πέταξε και το φοβερό... υπονοούμενο: "Εδώ τρώει... παντόφλα απο την κυρία του και πάει και βάζει μαλλιά για να μη δείχνει μεγαλύτερος και σε μας έρχεται ο Άγγλος και το παίζει αρσενικός"! Τόσο καλά...

2η) Η αλήθεια είναι πως μέσα σε ένα χρόνο ο Γιάννης Αλαφούζος το τερμάτισε στον Παναθηναϊκό πηγαίνοντας σε τρια διαφορετικά πρότζεκτ/μοντέλα. Από το ελληνικό των Νταμπίζα - Δώνη, στο ισπανικό των νεαρών Τσάβι Ρόκα - Πογιάτος και τώρα στο... γαλλικό των εμπειρων Πιέρ Ντρεοσί - Μπόλονι! Τι περιμένει τώρα το αφεντικό του Παναθηναϊκού απο τον Γάλλο, τον οποίο δεν είδε απο τους Νταμπίζα - Ρόκα; Πωλήσεις! Άλλωστε ο Ντρεοσί έχει τη φήμη πως αρέσκεται σε αυτές, πως... ψάχνει τις έξυπνες πωλήσεις. Εύλογα βέβαια θα αναρωτηθεί κάποιος: έχει ο Παναθηναϊκός το υλικό για τέτοιες; Ελα ντε... Απο εκεί και πέρα έμαθα πως στον Αλαφούζο πέρασαν πως ο Ντρεοσί, που γνωρίζει τη γαλλική αγορά και έχει άκρες στο να βρίσκει ταλαντούχος και φτηνούς Γαλλοαφρικάνους παίκτες, είναι ο κατάλληλος για να πάει στον Παναθηναϊκό... Καμαράδες, Σισέδες και Μπάδες, στα πρότυπα του Ολυμπιακού. Το να... ξεψαχνίζει λαβράκια από τη Γαλλία μόνο κακό δεν είναι, ειδικά γι' αυτόν τον Παναθηναϊκό. Αρκεί να γίνει με πλάνο που θα είναι σαφές και δεν θα γίνει... αεροπλάνο σε λίγους μήνες. Γιατί το παρελθόν με τον Αλαφούζο στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το προσεχές μέλλον, ούτε για τους Ντρεοσί - Μπόλονι που θα αναλάβουν τη συγκεκριμένη "δουλειά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" στον Ολυμπιακό λίγο πριν τη Μάντσεστερ Σίτι! Τεράστιο παρασκήνιο - Πουλάει ο Μαρινάκης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags