Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έλληνας διαιτητής για τη φάση που τρέλανε τον Μαρινάκη!
| 2020-11-26 11:45:00

Έλληνας διαιτητής για τη φάση που τρέλανε τον Μαρινάκη - "Αυτό συνέβη πριν το 0-1" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έλληνας διαιτητής για τη φάση που τρέλανε τον Μαρινάκη - "Αυτό συνέβη πριν το 0-1" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Παρ' όλο που παίξαμε σχεδόν με τη μισή ομάδα, μπορούσαμε να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια αλλοίωση στο αποτέλεσμα, γιατί το μοναδικό γκολ της Σίτι προέρχεται από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ. Ήταν καθαρή αγκωνιά, που έπρεπε να το είχαν δει στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, αν δεν το είχε δει ο ίδιος. Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, να μας αδικεί η διαιτησία για μια ακόμη φορά. Ειδικά αν μπορούν να το δουν στο VAR. Γι’ αυτό έχουμε το VAR. Πιστεύω πως το αξίζαμε. Είναι μια αδικία που ειλικρινά την περιμέναμε από αυτούς του διαιτητές".

Αυτά ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των Ομίλων του Champions League.

Το sportdog απευθύνθηκε στον παλαίμαχο διαιτητή, Ναούμ Μιντιούρη, προκειμένου να αναλύσει τη φάση.

"Για τη φάση στο 35' ο Γκουντογκάν χρησιμοποιώντας τον δεξί αγκώνα και κάνοντας κίνηση στο πρόσωπο του Ντρέγκερ τον βρίσκει στο πρόσωπο και τον ρίχνει στο έδαφος και στη συνέχεια κερδίζει την μπάλα. Υπάρχει περίπτωση καθαρού φάουλ υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Σίτι γιατί χρησιμοποίησε επικίνδυνα τον αγκώνα του. Αυτός χρησιμοποίησε τον αγκώνα του σαν εργαλείο, όπως λέει ο κανονισμός", υποστήριξε ο βετεράνος ρέφερι, ο οποίος αναρωτήθηκε για τη χρήση του VAR.

"Δεν έχει VAR σε αυτά τα παιχνίδια; Κακώς ο VAR δεν ενημέρωσε τον διαιτητή για το φάουλ και δεν ακυρώθηκε το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι", σχολίασε και δικαιολογησε τον Ιταλό διαιτητή Μάσα.

"Ο διαιτητής είχε μπροστά του σώματα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι από πίσω. Άρα ο διαιτητής ενδεχομένως να μην είδε την κίνηση του παίκτη της αγγλικής ομάδας. Σε κάθε περίπτωση όμως το VAR έπρεπε να τον ειδοποιήσει", κατέληξε ο Ναούμ Μιντιούρης μιλώντας στο sportdog.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags