Facebook Pixel Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ: Αυτοί πρόδωσαν τον ΠΑΟΚ - Δεν έχει ξαναγίνει
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-27 00:24:00

Αυτοί πρόδωσαν τον ΠΑΟΚ - Δεν έχει ξαναγίνει - Αουγκούστο με διαφορά - Ούτε κοντρόλ ο Τσόλακ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτοί πρόδωσαν τον ΠΑΟΚ - Δεν έχει ξαναγίνει - Αουγκούστο με διαφορά - Ούτε κοντρόλ ο Τσόλακ!

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ: Ονειρικά ξεκίνησε για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι στην Ολλανδία, βρέθηκε να προηγείται με 2-0 της Αίντχόφεν και όλοι πίστεψαν πως το αστέρι του Πάμπλο Γκαρσία, θα λάμψει και στην Ευρώπη. Τα όσα ακολούθησαν όμως και κυρίως τα όσα συνέβησαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν αδύνατον να τα φανταστεί και ο μεγαλύτερος εχθρός του Δικεφάλου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν μπει φουριόζοι στο ματς, είχαν αποκτήσει τρομερή ψυχολογία από τα γρήγορα γκολ, όμως στη συνέχεια πλήρωσαν τις τρανταχτές αδυναμίες τους πάνω στο χορτάρι, τις… τρύπες στην ενδεκάδα και την κάκιστη μέρα κάποιων βασικών παικτών.

Οι Ολλανδοί, παρότι βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ, δεν τα παράτησαν και όπως έχουν συνηθίσει από το πρωτάθλημά τους, έπαιξαν το παιχνίδι τους, χωρίς άγχος και χτύπησαν έξυπνα για την ανατροπή. Ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στην άμυνά του, δεχόταν εύκολα φάσεις και είχε τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή. Ήταν αδύνατον να κρατήσει μπάλα και αυτό δεν γίνεται να μην το εκμεταλλευτεί μία ομάδα με την ποιότητα της σημερινής του αντιπάλου.

Επίσης, δεν γίνεται μία ομάδα με τόσους ταχείς ποδοσφαιριστές, να μην καταλάβει το πρόβλημα που είχε ο Δικέφαλος στο αριστερό άκρο με τον Κρέσπο και με τον Τζόλη που δεν έδινε καθόλου βοήθειες πίσω. Βέβαια, την… τρύπα είδε και ο Πάμπλο Γκαρσία και για αυτό έβγαλε τον νεαρό άσο στο 57’, όμως πλέον ήταν πολύ αργά, γιατί οι Ασπρόμαυροι είχαν "τρυπηθεί" από αριστερά και είχαν δεχθεί τρία γκολ.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ελ Καντουρί που φέτος είναι κομβικός βρέθηκε σε κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ, έχανε πολύ εύκολα την μπάλα και δεν μπόρεσε έτσι να βοηθήσει και το Τσιγγάρα. Ο νεαρός αν και έπεσε στα βαθιά… κατάφερε να κολυμπήσει, ωστόσο ήταν φανερό πως η είσοδος του Αουγκούστο στη θέση του, βελτίωσε την ομάδα. Ο Βραζιλιάνος είναι με διαφορά τη δεδομένη στιγμή ο πιο ποιοτικός αμυντικός χαφ του Δικεφάλου και εάν επιστρέψει στο 100% της φόρμας του, δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα!

Πάντως, για τον χειρότερο παίκτη της βραδιάς, δεν υπάρχει καμία… διαφωνία, καθώς ήταν και πάλι ο Αντόνιο Τσόλακ. Βοήθησε ελάχιστα, ήταν ανύπαρκτος στο γήπεδο και σε κάποιες φάσεις δεν μπορούσε να κάνει ούτε κοντρόλ! Αν δεν βελτιωθεί άμεσα, η θέση του στην 11αδα είναι πλέον… στον αέρα.

Παρά την "αυτοκτονία" πάντως, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κρατάει ακόμα την μπάλα στα πόδια της όσον αφορά την πρόκριση.  Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος με δύο νίκες επί της Ομόνοιας εκτός έδρας και της Γρανάδα στην Τούμπα, προκρίνεται σίγουρα στον επόμενο γύρο του Europa League, ασχέτως άλλων αποτελεσμάτων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με εξτρέμαρο και μεγάλη ανατροπή - Τον είχε... κλείσει η ΑΕΚ, τον "κλέβουν" ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags