Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Ποτάμια τα δάκρυα για τον τεράστιο Ντιέγκο - Συγκλονιστική στιγμή με Πελέ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-11-27 00:44:00

Ποτάμι τα δάκρυα για τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα - Συγκλονιστική στιγμή με Πελέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ποτάμι τα δάκρυα για τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα - Συγκλονιστική στιγμή με Πελέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ράγισαν και... τα τσιμέντα για τον σπουδαίο Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού όλη η Αργεντινή δάκρυσε στο τελευταίο "αντίο" για μια από τις εμβληματικές μορφές παγκοσμίως στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην κηδεία του Μαραντόνα, αποχαιρετώντας τον θρυλικό Αργεντινό που έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 60 ετών.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην Πλάζα Ντε Μάγιο όταν κατέφθασε η σορός του Μαραντόνα είναι συγκλονιστικές, με το σύσσωμο το πλήθος να δακρύζει και να αποθεώνει για μια τελευταία φορά το είδωλο ολόκληρης της Αργεντινής και εκατομμυρίων ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το στεφάνι που έστειλε ο Πελέ, το... αιώνιο αντίπαλον δέος του Μαραντόνα στα debate του ποδοσφαιρικού πλανήτη για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών. "Ο Θεός σου έδωσε την ιδιοφυΐα, ο κόσμος την αγάπη του!", ανέφερε το μήνυμα του Πελέ, που αποδεικνύει τον τεράστιο σεβασμό που έτρεφαν οι δύο θρύλοι μεταξύ τους, παρά την αιώνια κόντρα τους για τα σκήπτρα του κορυφαίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags