Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Μάγκας Γκαρσία: "Εγώ φταίω για τα λάθη - Μπορούσαμε και τρίτο γκολ" - Αποθέωσε Τσιγγάρα!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-27 00:55:00

Μάγκας Γκαρσία: "Εγώ φταίω για τα λάθη - Μπορούσαμε και τρίτο γκολ" - Αποθέωσε Τσιγγάρα!

Sportdog Team
Μάγκας Γκαρσία: "Εγώ φταίω για τα λάθη - Μπορούσαμε και τρίτο γκολ" - Αποθέωσε Τσιγγάρα!

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Ευχαριστημένος εμφανίστηκε από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, παρά την ήττα από την Αιντχόφεν με 3-2.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, πατήσαμε καλά, σκοράραμε δύο φορές. Στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη αμυντικά. Στο 1-2 είχαμε ευκαιρία να πετύχουμε τρίτο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάναμε κάποια λάθη αμυντικά που πρέπει να βελτιώσουμε.

Με όλη την ομάδα είμαι ευχαριστημένος. Τα πήγε καλά ο Τσιγγάρας, μου άρεσε πολύ. Είναι μικρός σε ηλικία, αλλά δεν έχει σχέση αυτό.

Φταίω εγώ για τα λάθη τα αμυντικά. Θα διορθωθούν με δουλειά. Να βελτιωθούμε, να μην δεχόμαστε γκολ. Δεν είναι δικαιολογία ότι αλλάξαμε το σύστημα.

Θέλει λίγη υπομονή με τα παιδιά. Δουλεύουν πολύ, μερικές φορές θα πετύχεις γκολ, άλλες όχι, όμως η προσπάθεια ήταν καλή.

Πρώτα για εμάς είναι το ματς με τη Λαμία. Όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρία και στα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags