Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέρμπι κορυφής σε Ελλάδα και Αγγλία
| 2020-11-27 10:49:00

Ντέρμπι κορυφής σε Ελλάδα και Αγγλία

Sportdog Team
Ντέρμπι κορυφής σε Ελλάδα και Αγγλία

  • Όλοι οι αγώνες της SuperLeagueκαι της PremierLeague με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.grστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Μεγάλη μάχη για τον τίτλο γίνεται στη SuperLeagueκαι την PremierLeague. Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος ισοβαθμούν ο Ολυμπιακός και ο Άρης. Ένα πόντο πίσω τους βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σε απόσταση 3 βαθμών παραμονεύει η ΑΕΚ.

Στο «ρετιρέ» της PremierLeague«συγκατοικούν» η Τότεναμ και η Λίβερπουλ. Ακολουθούν με 2 βαθμούς διαφορά η Τσέλσι και η Λέστερ.

Αύριο, στις 19:30, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός, των δύο πρωτοπόρων και αήττητων ομάδων της SuperLeague.

Την Κυριακή, στις 18:30, στο StamfordBridge, θα γίνει ένα ακόμα ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, της τρίτης στη βαθμολογία της PremierLeagueΤσέλσι με την πρωτοπόρο Τότεναμ.

OfferZoneαπό σήμερα στοPamestoixima.gr

Πολλές ακόμα σπουδαίες αναμετρήσεις συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Αγγλία. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Λαμία-ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός στη SuperLeague, Μπράιτον-Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ-Γουλβς, Λέστερ-Φούλαμ στην PremierLeague.

Το OfferZoneτουPamestoixima.gr που ξεκινάει από σήμερα, περιλαμβάνειόλους τους αγώνες της SuperLeague και της PremierLeague με 0% γκανιόταστην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Η μεγάλη προσφορά του Pamestoixima.grισχύει για όλα τα παιχνίδια από σήμερα έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

«MoneyBack», τριάδες και πολλαπλά σκορ

Σε 4 ματς του σαββατοκύριακου προσφέρεται από το Pamestoixima.grκαι το «MoneyBack», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με «MoneyBack» παίζονται 2 αγώνες του Σαββάτου, Βαλένθια-Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15), Άρης-Ολυμπιακός (19:30) και 2 αναμετρήσεις της Κυριακής, Τσέλσι-Τότεναμ (18:30), Νάπολι-Ρόμα (21:45).

Κάθε ημέρα το Pamestoixima.grπροσφέρει ακόμα τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές προσφορές είναι με 2 τριάδες και 2 πολλαπλά σκορ:

  • Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ: Να σημειωθούν 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, Στρασβούργο-Ρεν:Over 2,5 γκολ, Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης: Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.
  • Βαγιαδολίδ-Λεβάντε: Over 1,5 γκολ η Λεβάντε, Πάκος Φερέιρα-Φαμαλικάο: Over 2,5 γκολ, Τοντέλα-Γκιμαράες: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
  • Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ: Πολλαπλά σκορ 2-0,2-2,1-2.
  • Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης: Πολλαπλά σκορ 3-1,1-1,1-2.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags