Facebook Pixel Ατρόμητος – Σπύρος Ρισβάνης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ρισβάνη - Τελειώνει από τον Ατρόμητο - Φήμες ότι πάει σε top ελληνική ομάδα!
| 2020-11-27 19:51:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Ρισβάνη - Τελειώνει από τον Ατρόμητο - Φήμες ότι πάει σε top ελληνική ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ραγδαίες εξελίξεις με Ρισβάνη - Τελειώνει από τον Ατρόμητο - Φήμες ότι πάει σε top ελληνική ομάδα!

Ατρόμητος – Σπύρος Ρισβάνης: Αρκετά δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η φετινή χρονιά στον Ατρόμητο, καθώς η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι, δεν έφερε ακόμα τα αποτελέσματα που περίμεναν όλοι.

Ο Αυστριακός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δείχνει να έχει μπερδέψει την ομάδα του και για την ώρα δεν υπάρχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και οφείλει να βελτιωθεί άμεσα, εάν δεν θέλει και φέτος να χάσει το… τραίνο των πλέι οφ.

Ο Κάναντι ακόμα δεν έχει βρει τις ισορροπίες που απαιτούνται εντός των αποδυτηρίων και δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν αρκετές… μουρμούρες, αλλά και παίκτες που δεν είναι ικανοποιημένοι από τη διαχείρισή του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος παρότι παίρνει χρόνο, δεν έχει τον ρόλο του βασικού και αναντικατάστατου που είχε τα προηγούμενα χρόνια στο Περιστέρι.

Μάλιστα, εδώ και μέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στα Δυτικά Προάστια που θέλουν τον 26χρονο αμυντικό πολύ προβληματισμένο για το μέλλον του, ενώ κάποιοι εμφανίζονται βέβαια πως την επόμενη σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, θα φοράει άλλη φανέλα.

Μάλιστα, επειδή και ο ίδιος ο Ρισβάνης αλλά και οι άνθρωποι που ασχολούνται με την καριέρα του, γνωρίζουν καλά πως από τη στιγμή που το καλοκαίρι θα βγει ως ελεύθερος στην αγορά, θα πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του, εκτιμούν πως εάν χάσει τη θέση του βασικού στον Ατρόμητο, θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Γι’ αυτό λοιπόν και υπάρχουν σκέψεις να… ψαχτεί ακόμα και τον Γενάρη, όπου θα μπορούσε να φύγει εάν έπαιρνε και η ομάδα του ένα χρηματικό ποσό. Όχι μεγάλο βέβαια, αφού σε λίγους μήνες θα τον χάσουν τζάμπα!

Άλλωστε, ο Ρισβάνης έχει… πέραση και υπάρχουν ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας που τον παρακολουθούν και μάλιστα το όνομά του είχε πέσει προσφάτως στο τραπέζι και για τους «μεγάλους» της Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, ο Άρης είχε… ψαχτεί για την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να επανέλθει. Καλή περίπτωση παίκτη και σε καλή τιμή…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Μαζί Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης - Ποιος είναι πίσω από όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags