Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με παίκτη της Μπόκα - Αδιανόητο τι ανέβασε στα socia media τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα
| 2020-11-28 20:07:00

Σάλος με παίκτη της Μπόκα - Αδιανόητο τι ανέβασε στα socia media τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα

Sportdog Team
Σάλος με παίκτη της Μπόκα - Αδιανόητο τι ανέβασε στα socia media τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών σκόρπισε θλίψη σε όλο το φάσμα του αθλητικού κόσμου.

Ωστόσο, μια από τις παραφωνίες των ημερών συνέβη στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στις τάξεις της Μπόκα Τζούνιορς, όπου ο παίκτης της ομάδας, Γκονζάλο Μαρόνια, αγνόησε το πένθος για τον «Θεό» του ποδοσφαίρου και την ημέρα της κηδείας του, αποφάσισε να πάει διακοπές.

Και δεν έμεινε εκεί… Πόσταρε μια φωτογραφία με τους φίλους του, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα «Μια υπέροχη Πέμπτη». Όπως ήταν λογικό αυτή η κίνηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από την ίδια την ομάδα όσο και από τους οπαδούς της.

«Δεν το ξεχνάμε και δεν τον συγχωρούμε», «Τον λάτρευα ως ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο», «Δεν έχει θέση αυτός ο άνθρωπος στην Μπόκα πλέον», «Δεν σεβάστηκε ούτε τον Ντιέγκο, ούτε την Μπόκα, ντροπή του», ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών,

Από πλευράς της, η Μπόκα τον άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και θέμα σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags