Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... σηκώνει κεφάλι με τίποτα - Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-28 21:21:00

Δεν... σηκώνει κεφάλι με τίποτα - Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν... σηκώνει κεφάλι με τίποτα - Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι προηγήθηκε, η Γιουβέντους «κόλλησε» στην έδρα της Μπενεβέντο (1-1) για την 9η αγωνιστική της Serie A και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στην 5η θέση με 17 βαθμούς.

Στο «Βιγκορίτο», η Γιουβέντους ξεκίνησε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό. Ο Κιέζα βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Μοράτα μέσα στην περιοχή κι αυτός από τα αριστερά έκανε το δυνατό σουτ και νίκησε τον Μοντίπο για το 0-1.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λετίτσια με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Η Μπενεβέντο απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος, με το σουτ Ιμπρότα στο 47′ να περνάει άουτ, ενώ στο 52′ η Γιουβέντους έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί αλλά η κεφαλιά του Μοράτα πέρασε άουτ. Οι «μπιανκονέρι» συνέχισαν να είναι απειλητικοί, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ, με τον Μοντιπό να αποκρούει το σουτ του Μοράτα στο 86′.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα (74′ Μάτζιο (60′ Ινσίνιε)), Μπάρμπα, Χετεμάι, Στσιαταρέλα, Ιονίτα (72′ Τέγιο), Ιμπρότα, Καπράρι (72′ Τούια), Λαπαντούλα (72′ Σάου)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Χουαρδάδο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Φραμπότα, Ραμπιό, Αρτούρ (62′ Μπετανκούρ), Κιέζα (69′ Μπερναντέσκι), Ράμσεϊ (62′ Κουλουσέφσκι), Ντιμπάλα, Μοράτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags