Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" με Αστέρα ο Καρέρα, τα πρώτα ονόματα - "Δωράκι" ΠΑΟ στον ΠΑΣ - Κρίμα ρε Βαγιαννίδη...
| 2020-11-28 22:25:00

"Τελειώνει" με Αστέρα ο Καρέρα, τα πρώτα ονόματα - "Δωράκι" ΠΑΟ στον ΠΑΣ - Κρίμα ρε Βαγιαννίδη...

Οι Μιχείες
"Τελειώνει" με Αστέρα ο Καρέρα, τα πρώτα ονόματα - "Δωράκι" ΠΑΟ στον ΠΑΣ - Κρίμα ρε Βαγιαννίδη...

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Αν χάσει η ΑΕΚ στην Τρίπολη, θα έχει πρόβλημα ο Μάσιμο Καρέρα. Και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα για πιθανούς αντικαταστάτες του. Όπως το όνομα του Αργύρη Γιαννίκη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιταλός είναι τελείως ασύμβατος με το ρόστερ της Ένωσης. Ο κόουτς δεν επενδύει στην μεσοεπιθετική ποιότητα της ομάδας του και προσπαθεί να… φτιασιδώσει τις αδυναμίες της άμυνας. Δεν προσπαθεί να επενδύσει στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει μείνει πολύ πίσω και δεν εκμεταλλεύεται τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Δεν κάνει σωστή διαχείριση και πρέπει άμεσα να βρει ένα σχήμα, που θα βοηθάει την ομάδα και θα αποδίδει μέσα στο γήπεδο. Και κυρίως, δεν θα μπερδεύει κάθε εβδομάδα τους παίκτες. Αυτή η ΑΕΚ, με το ρόστερ που έχει, μόνο από τον Ολυμπιακό μπορεί να χάνει στην Ελλάδα…

** Ο Εμμανουηλίδης δεν βρίσκει θέση στις αποστολές του Παναθηναϊκού ούτε με τον Μπόλονι. Το ίδιο συνέβαινε και με Δώνη και Πογιάτος. Πολύ πιθανό πλέον να αποχωρήσει τον Γενάρη. Ήδη ακούγονται σενάρια για δανεισμό στον ΠΑΣ Γιάννινα.

** Ούτε 18αδα ο Βαγιαννίδης το Σάββατο για τη Σεντ Τρούιντεν. Δύσκολη η κατάσταση για τον νεαρό μπακ στο βελγικό πρωτάθλημα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Μαζί Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης - Ποιος είναι πίσω από όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags