Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερή ατάκα του Γκουαδιόλα για τους Πειραιώτες
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-30 18:07:00

Νέα αποθέωση του Γκουαρδιόλα για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Νέα αποθέωση του Γκουαρδιόλα για Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευτη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι παρομοίασε την Πόρτο με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για δύο πολύ επικίνδυνους αντιπάλους, που έχουν τη νοοτροπία του να παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς.

«Θα είναι ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με δύναμη. Έχουν με θαυμάσιο ομαδικό πνεύμα. Θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία και όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα πρέπει να νικούν κάθε Σαββατοκύριακό. Ομάδες που έχουν αυτή την νοοτροπία είναι αρκετά επικίνδυνες», ανέφερε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε:

«Δεν με απασχολεί και δεν παίζει ρόλο εάν παίξουν με τέσσερρις, με τρεις ή με πέντε στην άμυνα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν το πώς θα αγωνιστούν με το σύστημα αυτό. Πάμε να αγωνιστούμε με στόχο να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και μετά το παιχνίδι αυτό. Η Πρέμιερ Λιγκ παραμένει προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή αλλά και εδώ θέλουμε να παίξουμε με τις καλύτερες συνθήκες», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags