Facebook Pixel Ντιέγκο Μαραντόνα: Αδερφός Μαραντόνα: "Δεν του άξιζε αυτό του Ντιέγκο! Γιατί δεν είπαν το όνομά του στο ασθενοφόρο;"
| 2020-11-30 20:03:00

Αδερφός Μαραντόνα: "Δεν του άξιζε αυτό του Ντιέγκο! Γιατί δεν είπαν το όνομά του στο ασθενοφόρο;"

Sportdog Team
Αδερφός Μαραντόνα: "Δεν του άξιζε αυτό του Ντιέγκο! Γιατί δεν είπαν το όνομά του στο ασθενοφόρο;"

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τις συνθήκες θανάτου του «Πίμπε Ντ' Όρο» χαρακτηρίζοντας παράξενο το γεγονός πως ο γιατρός Λεοπόλδο Λούκε απέκρυψε το όνομα του Ντιέγκο Μαραντόνα όταν κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Άσκολι και Ράγιο Βαγιεκάνο τόνισε: «Ο μόνος που στάθηκε δίπλα του ήταν ο ανιψιός του, ο οποίος ήταν σαν γιος του Ντιέγκο. Η νοσοκομεία και ο γιατρός τον πλαισίωσαν, αλλά δεν ήθελε κανέναν στο δωμάτιο του. 

Δεν ξέρω τι συνέβη και ελπίζω η ζωή του να μην κρίθηκε εκεί ή να έγινε κάποιο λάθος από την πλευρά των γιατρών. Τώρα διεξάγονται έρευνες τις οποίες έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και η αστυνομία.

Είναι αλήθεια πως όσα λένε με πληγώνουν διπλά γιατί δεν άξιζε να μείνει μόνος μέχρι τέλους. Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι πως κάλεσε το ασθενοφόρο δίχως να αναφερθεί το όνομα του αδερφού μου. Ούτε ο γιατρός, ούτε η νοσοκόμα το ανέφεραν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags