Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου για Γκαρσία - "Γι’ αυτό δεν πήρα τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ"
| 2020-11-30 20:18:00

Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου για Γκαρσία - "Γι’ αυτό δεν πήρα τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Λουτσέσκου για Γκαρσία - "Γι’ αυτό δεν πήρα τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ"

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όπως τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ήθελε σαν τρελός τον Βιεϊρίνια στην Αλ Χιλάλ, αλλά δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει ενώ δήλωσε ανακουφισμένος που ο Πορτογάλος έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε την ομάδα και ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει να μπαίνει δυνατά στην κούρσα του τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σεζόν που είχε με την Αλ Χιλάλ...

«Ηταν μια υπέροχη χρονιά, μια ξεχωριστή χρονιά. Είμαι καλύτερα μετά τον κορωνοϊό, ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα, έχασα την ισορροπία μου, ανέβασα πυρετό, για δύο εβδομάδες. Είχα την πίεση από τα δύο παιχνίδια με την Αλ Νασρ γιατί παίξαμε δύο φορές. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε ασυμπτωματικά, άλλοι με λίγα συμπτώματα όπως εγώ και η γυναίκα μου που δεν χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο και υπάρχουν και οι σοβαρές περιπτώσεις που χάνουν τη ζωή τους, όπως ο φίλος μου ο Κωνσταντινίδης που έχασε τη μητέρα του».

Για τον τίτλο που κέρδισε πάλι η ομάδα του:

«Από σήμερα σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα, για το επόμενο ματς, για την επόμενη διοργάνωση. Σκεφτόμαστε πως είναι οι ομάδες να χάνουν τελικούς και δεν θέλουμε να χάνουμε, μετά το πρωτάθλημα που πήραμε με τον ΠΑΟΚ και μας το πήραν οι επιτροπές αλλά και αυτό που έγινε με την Αλ Χιλάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν επιστρέφεις στους τίτλους είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».

Για την κομπίνα στο πρώτο γκολ της Αλ Χιλάλ:
 

«Είναι ομαδική δουλειά, ο καθένας έχει το πόστο του αλλά όλοι μαζί δουλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Εχω καλό τιμ στην Αλ Χιλάλ με παίκτες που θέλουν να δουλέψουν και το ίδιο είχα και στον ΠΑΟΚ, με καλή διοίκηση, ιατρικό επιτελείο και φυσικά παίκτες. Εμείς δεν ακολουθούμε κάτι από το ΝΒΑ, κάνουμε τη δουλειά μας γιατί οι στατικές φάσεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Για το γκολ του Βιεϊρίνια με τη Λαμία:

«Δεν το είδα το γκολ αλλά έμαθα ότι έπαιξε και πως σκόραρε. Δεν έχω δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ τελευταία, μου αρέσει που γίνεται ροτέισον γιατί δημιουργείται κίνητρο στους παίκτες και η ομάδα μπαίνει δυνατά για την κατάκτηση του τίτλου».

 

Για την παραμονή του Βιείρίνια στον ΠΑΟΚ:

«Αγαπώ τον Αντρέ, τον ήθελα σαν τρελός να έρθει στην ομάδα μου αλλά την τελευταία στιγμή υπήρχε ένα θέμα με τις θέσεις των ξένων και δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Είμαι ανακουφισμένος που παρέμεινε στον ΠΑΟΚ για να κλείσει την καριέρα του, τον χρειάζεται η ομάδα, είναι ηγέτης, είναι μέρος της Θεσσαλονίκης και της ιστορίας του ΠΑΟΚ».

Για τον Γκαρσία και πως το βλέπει:

«Ο Γκαρσία είναι αυτός που έκανε ροτέισον και έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες, τους έφερε κοντά, έφερε καλό κλίμα στην ομάδα για να πάει για τον τίτλο, είναι αυτός που άλλαξε τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε πολύ κοντινή σχέση, υπήρχε ένας αλληλοσεβασμός ως δύο προπονητές στον ίδιο σύλλογο».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά:

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει να αρχίζει να μπαίνει δυνατά στην κούρσα του τίτλου, δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση, πρέπει να είναι υπομονετικός, να μην κοιτάει τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει και ένα ματς λιγότερο, ένα δύσκολο ματς με την ΑΕΚ».

Και στο τέλος έκλεισε:

«Το συμβόλαιό μου τελειώνει το καλοκαίρι αλλά είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ τι θα γίνει μετά. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους, μου λείπει η Θεσσαλονίκη».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags