Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πρέπει να παίξει βασικός ο Πασχαλάκης"
| 2020-11-30 20:48:00

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ - Τρελή αποθέωση για Γκαρσία - "Πρέπει να παίξει βασικός ο..."

Sportdog Team
Δηλώσεις που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ - Τρελή αποθέωση για Γκαρσία - "Πρέπει να παίξει βασικός ο..."

ΠΑΟΚ: Ο βετεράνος τερματοφύλακας, Τάκης Παντέλης, μίλησε στο Metropolis 95,5 και εξέφρασε την άποψη πως ήρθε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να πάρει θέση βασικού αντί του Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Τόνισε, πάντως, πως ο "Πάσχα" πρέπει να βελτιώσει ορισμένα πράγματα στο παιχνίδι του, ενώ αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία για τη δουλειά του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με Λαμία: «Με εντυπωσίασε ο ΠΑΟΚ καθώς δεν έπαιξε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά από μια ήττα που τα φτερά κόβονται, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Πήρε μια άνετη νίκη. Έδειξε αυτό που έδειχνε πριν δύο χρόνια ότι εγώ είμαι το αφεντικό μέσα στο γήπεδο». 

Για τον Γκαρσία: «Ο προπονητής πρέπει να κερδίσει τους παίκτες. Αν το κάνει αυτό, ο παίκτης παίζει για τον προπονητή του. Πριν νομίζω δεν υπήρχαν καλά αποδυτήρια. Κανείς δεν έπαιζε για τον προπονητή. Τώρα παίζουν. Το βλέπεις. Ο Βιεϊρίνια έκανε ένα γκολ. Έτρεξε αμέσως πάνω στον προπονητή, όπως και όλοι οι παίκτες. Έχει δημιουργήσει μια αίγλη, μια ομορφιά μέσα στα αποδυτήρια και είναι σημαντικό. Σιγά σιγά θα πάει καλύτερα η ομάδα και ο Γκαρσία θα δημιουργήσει το δικό του στυλ στην ομάδα. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα έχει αλλάξει την ομάδα περισσότερο. Θα έχει παίκτες που θα παίζουν για τη φανέλα. Τα ελληνόπουλα είναι πολύ καλοί παίκτες».

Για τον Τζόλη: «Το παιδί έχει το γκολ. Και από πίσω να πάρει την μπάλα θα πάει για το γκολ».

Για τον Πασχαλάκη: «Περίμενα να παίξει. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κούραση στον τερματοφύλακα. Ήρθε η στιγμή να παίξει ο Πασχαλάκης γιατί ο Ζίβκοβιτς δεν ήταν σταθερός στα τελευταία παιχνίδια. Έτσι έπρεπε να τον βοηθήσει να βρει τα πατήματα του. Ο Πασχαλάκης πρέπει να δουλέψει κάποιες τακτικές και τοποθετήσεις. Πρέπει να βάλει το μυαλό να δουλέψει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags