Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτός "τρώει" τον Βρουσάι - Άκουσε Αδέσποτους ο Μαρτίνς - Πόσα πήρε ο Γκαρσία; - "Μεταγραφή" στον ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-30 22:32:00

Αυτός "τρώει" Βρουσάι - Άκουσε Αδέσποτους ο Μαρτίνς - Πόσα πήρε ο Γκαρσία; - "Μεταγραφή" στον ΠΑΟ!

Του Αδέσποτου
Αυτός "τρώει" Βρουσάι - Άκουσε Αδέσποτους ο Μαρτίνς - Πόσα πήρε ο Γκαρσία; - "Μεταγραφή" στον ΠΑΟ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

 Ποιος θα παίξει λοιπόν στον… τελικό με τη Μαρσέιγ, η αύξηση του Πάμπλο Γκαρσία και παίκτες-αποκάλυψη του Παναθηναϊκού.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα θέματα:

** Μπορεί ο Βρουσάι να ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Άρη, όπου πέρασε αλλαγή, ωστόσο δεν θα τον δούμε βασικό την Τρίτη. Αντίθετα, για βασικός πάει ο Μασούρας κόντρα στη Μαρσέιγ. Γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη. Ήθελε να τον έχει φρέσκο για το Champions League.

** Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Μασσαλίας.  Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στην εκπομπή της Δευτέρας, ο Γάλλος δεν είναι έτοιμος για να παίξει και ειδικά σε τόσο υψηλό ρυθμό. «Το πιθανότερο είναι πως ταξίδεψε με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους. Άλλωστε στη Μαρσέιγ έχει παίξει και έχει πολύ καλό όνομα», ειπώθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 και λίγες ώρες αργότερα μας επιβεβαίωσε ο Πέδρο Μαρτίνς με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

** H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι το 2023. Αυτό που δεν ανακοίνωσε είναι πως υπήρξε και αύξηση των αποδοχών του. Άλλο να είσαι προπονητής στην ομάδα Νέων και άλλο στην πρώτη.

** Κόντρα στα ρεπορτάζ, ο Λούκας Βιγιαφάνιες απέδειξε πως του αρέσει να παίζει στα πλάγια και να συκλίνει προς τα μέσα. Είχε θετική παρουσία κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ καλή εικόνα είχε και ο Αιτόρ. Κέρδισε πόντους! Από εκεί και πέρα, ο Αλεξανδρόπουλος έδειξε ότι παρότι νεαρός, έχει τσαγανό και μπορεί να φοράει τη φανέλα. Έβγαλε μάλιστα και τρομερά τρεξίματα. Αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα έχει θέση στην 11αδα του Μπόλονι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα απογοήτευση μετά τον Βινάγκρε - Ο "εκτελεστής" δεν πείθει, τα έχει "χαμένα" ο Μαρτίνς - Φεύγει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags