Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επιστροφή Γιαννούλη με Ομόνοια - Μαγνητική ο Βιεϊρίνια
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-01 17:59:00

Μεγάλη επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για Ομόνοια - Άσχημη εξέλιξη με Βιεϊρίνια!

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή στην αποστολή του ΠΑΟΚ για Ομόνοια - Άσχημη εξέλιξη με Βιεϊρίνια!

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης επιστρέφει στα αγωνιστικά δρώμενα του ΠΑΟΚ, καθώς μπήκε στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Τα άσχημα νέα για τον Δικέφαλο αφορούν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Ο Πορτογάλος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ: «Ο Δημήτρης Γιαννούλης γυμνάστηκε κανονικά κι επιστρέφει στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου εφόσον είναι και ιατρικά έτοιμος και συμπλήρωσε τα αρνητικά τεστ που απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον Covid19.

Αυτός που θ’ απουσιάσει από το ματς με την Ομόνοια είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει συμπληρώσει κάρτες. Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και την Τετάρτη (02.12) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Καντουρί , Νινούα , Σβαμπ , Βρακάς , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας .

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης (02.12) και στις 19:00 θα προπονηθεί στο ΓΣΠ. Νωρίτερα, στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags