Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Χαμός με τη βόμβα Μπέου - Τι εννοούσε - Με ποιον τα... σπάει - Φήμες ότι αλλάζουν οι... συμμαχίες!
| 2020-12-01 19:40:00

Χαμός με τη βόμβα Μπέου - Τι εννοούσε - Με ποιον τα... σπάει - Φήμες ότι αλλάζουν οι... συμμαχίες!

Του Αδέσποτου
Χαμός με τη βόμβα Μπέου - Τι εννοούσε - Με ποιον τα... σπάει - Φήμες ότι αλλάζουν οι... συμμαχίες!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε το παρασκήνιο για τον Αχιλλέα Μπέο, με τις… βόμβες του για την ΕΠΟ και τη συμφωνία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ!

** Ο Αχιλλέας Μπέος είπε πολύ σοβαρά πράγματα όσον αφορά την ΕΠΟ και τη… συμφωνία για τον πρόεδρό της. «Η συμφωνία ήταν το 2016 να έχει ο ΠΑΟΚ δικό του πρόεδρο στην ΕΠΟ και το 2020 η ΑΕΚ δικό της», δήλωσε στη ΔΙΚΗ το βράδυ της Δευτέρας. Όμως η Ομοσπονδία δεν αντέδρασε και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που είπε για να… περάσει έτσι!

** Προφανώς και δεν είναι κάτι που δεν έχει ξεναγίνει στις εκλογές της ΕΠΟ. Ωστόσο για πρώτη φορά κάποιος με τον ρόλο του Αχιλλέα Μπέου, βγαίνει και παραδέχεται δημόσια ότι υπήρχαν… υπόγειες συμφωνίες μεταξύ ομάδων για τον έλεγχο διαφόρων Ενώσεων, με στόχο τον πλήρη έλεγχο λειτουργίας της ΕΠΟ.

** Για ποιο λόγο όμως να βγει ο Μπέος, τώρα, και να ρίξει αυτές τις… βόμβες; Διάφορα κυκλοφορούν στην πιάτσα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακούγεται ότι ένας δικός του άνθρωπος και συνεργάτης, ο Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας) δεν θα είναι στο επόμενο συμβούλιο της ΕΠΟ. Ο Αχιλλέας Μπέος μάλιστα θα τον ήθελε ακόμα και πρόεδρο. Ωστόσο, λέγεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ούτε… συζητάει την παρουσία του στο νέο συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η μία εκδοχή είναι αυτή. Η άλλη εκδοχή είναι πως ο Μπέος ήθελε να… πιέσει πράγματα και καταστάσεις, για κάποιο λόγο που ξέρει μόνο ο ίδιος μέχρι τώρα.

Και κάποιος τρίτος, μπορεί να πει πως ίσως… κλείνει το μάτι στην απέναντι πλευρά με αυτές τις δηλώσεις!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ μεγατόνων: Μαζί Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης - Ποιος είναι πίσω από όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags