Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν το πιστεύει ο Κλοπ - "Έχασε" κι άλλον βασικό της Λίβερπουλ με τραυματισμό!
| 2020-12-01 23:14:00

Δεν το πιστεύει ο Κλοπ - "Έχασε" κι άλλον βασικό της Λίβερπουλ με τραυματισμό!

Δεν το πιστεύει ο Κλοπ - "Έχασε" κι άλλον βασικό της Λίβερπουλ με τραυματισμό!

Οι τραυματισμοί βασικών παικτών εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την Λίβερπουλ από την έναρξη της σεζόν. Νέο «θύμα» της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει τους «κόκκινους» αποτελεί ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Άλισον, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για περίπου 10-14 ημέρες.

Ο διεθνής πορτιέρε έμεινε εκτός αποστολής από τον αποψινό αγώνα με τον Άγιαξ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (κάτω από τα δοκάρια των πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται ο Κέχερερ), καθώς όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με την Μπράιτον.

«Μας ενημέρωσε μετά τον αγώνα πως στο δεύτερο μέρος ένιωσε ένα τράβηγμα. Έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι όντως υπάρχει ένας μικρός τραυματισμός, αρκετός, όμως, για να τον κρατήσει εκτός για το ματς με τον Άγιαξ. Θα μείνει άλλη μία εβδομάδα εκτός, θα δούμε. Υπολογίζουμε για 10-14 ημέρες» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Άλισον αναμένεται να χάσει και τα ματς που ακολουθούν με Γουλβς, Μίντιλαντ και Φούλαμ, αλλά και το τελευταίο του Champions League με την Μίντιλαντ στη Δανία (9/12).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags