Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αλλοίωση αποτελέσματος - Χρόνια τέτοια σφαγή - Δεν έχουμε ομάδα - Φάτε τον Φορτούνη τώρα..."!
| 2020-12-02 00:20:00

"Αλλοίωση αποτελέσματος - Χρόνια τέτοια σφαγή - Δεν έχουμε ομάδα - Φάτε τον Φορτούνη τώρα..."!

Κον-troll και σουτ
"Αλλοίωση αποτελέσματος - Χρόνια τέτοια σφαγή - Δεν έχουμε ομάδα - Φάτε τον Φορτούνη τώρα..."!

Ξέσπασαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Οι φίλοι των Πειραιωτών έκαναν πολύ σκληρά σχόλια τόσο για τη διαιτησία όσο για την εικόνα της ομάδας τους.

Το sportdog διάλεξε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

Μαφία σκέτη,είναι ικανοί να φέρουν διπλό με το ζόρι στην Αγγλία για να περάσει μια ανύπαρκτη Γαλλική ομάδα.

Διαιτητής & var απαράδεκτοι. Η ομάδα κατώτερη των περιστάσεων με αντίπαλο πολύ μέτριο. Δυστυχώς....

Μπουχαλακης, Φορτουνης Ελ Αραμπι απλά τραγικοί....

Έλεος πια!!!.

Μεγάλη κλοπή σήμερα!!!! Μπράβο σου Ανθελληνική Ευρώπη!!

Ουτε η μαρσειγ δεν κατάλαβε πως κέρδισε... .. μετά το γκολ που βάλαμε ήμασταν απαράδεκτοι ,πουλαγαμε συνέχεια την μπάλα ,πολλά λάθη στην άμυνα και γενικά ότι να ναι.. δίκαιο το αποτέλεσμα διότι ήμασταν αδιάφοροι μέχρι το τέλος....

Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος!!!

Εντάξει το ένα δεν ήταν πέναλντι... αλλά είναι εικόνα ομάδας αυτή στο δεύτερο ημίχρονο???Αφού ο Σισέ δείχνει ότι έχει το λάθος τι τον βάζεις αφού έχεις άλλους δύο???Και βοήθησε την ομάδα από το 70...πιο νωρίς τις αλλαγές.

Είχατε λυσσάξει με τον φουρτούνη φάτε τον τωρα

Δεν μας θέλουν στα τοπ Τεν!!!!απλά γελοίοι ανθελληνες παντού!!!!!εντός κ εκτός!!!!!

Ποια σφαγή ρε μάγκες .

Παίζεις με δύο Μπακ που δεν μπορούν να κάνουν οβερλαπ . Το ένα από τα δύο (Ραφινια) δεν κάνει ούτε μια κούρσα στα παιχνίδια του . Παίζεις χωρίς σωστό 6αρι και χωρίς εξτρέμ της προκοπής . Δεν βλέπετε η ομάδα από τότε που έφυγαν οι Τσιμικας , Ελαμπντελαουι και Γκιγιερμε . Ταγαρια .

Χρόνια είχαν να μας σφάξουν έτσι στην Ευρώπη... αναμνήσεις...

Ναι οκ έπαιξε ρόλο η διαιτησία ναι οκ υπήρξε σφαγή αλλα αυτος ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να περάσει Ευρώπη.. δεν εχει ομαδα! Στεναχωριέσαι σαν Ολυμπιακός αλλα αυτή είναι η αλήθεια! Θα χάσει και απο πορτο και όλα καλα. Του χρόνου πάλι..

Πέρα απο τα τραγικά λαθη του διαιτητή και που εννοείται δεν υπαρχει κανενα πεναλτι στο χερι του ραφινια αυτος ο Ολυμπιακός δεν θυμιζει σε τίποτα τον περσινό..μια τραγικη Μαρσέιγ να μην μπορει να κανει ουτε φαση να κερδιζεις και να παιζεις πασουλες..με τον 37 χρονων Χολεμπας,35 χρονων ραφινια και τα εξτρεμ που δεν αποκτηθηκαν ποτε ο Ολυμπιακός αν παιξει γιουροπα θα ειναι και ευχαριστημένος δυστυχως.

Πάλι ο διαιτητής φυσικα φταίει... Χαχαχαχαχα ρε παιδιά δεν είναι για champions league το επίπεδο μας... Ξυπνάτε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags