Facebook Pixel Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Πρωτοφανές ξέσπασμα Μαρτίνς! Τον έπιασε η κάμερα την ώρα που... - Πήρε κίτρινη κάρτα! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-02 00:43:00

Πρωτοφανές ξέσπασμα Μαρτίνς! Τον έπιασε η κάμερα την ώρα που... - Πήρε κίτρινη κάρτα! (ΦΩΤΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Πρωτοφανές ξέσπασμα Μαρτίνς! Τον έπιασε η κάμερα την ώρα που... - Πήρε κίτρινη κάρτα! (ΦΩΤΟ)

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League ο Ολυμπιακός έχει τρομερά παράπονα και από την ήττα με 2-1 στη Μαρσέιγ.

Την προηγούμενη αγωνιστική και στην ήττα από τη Σίτι στο Γ. Καραϊσκάκης με 1-0, θυμίζουμε υπήρξε το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί δεν είχε καταχορυωθεί επιθετικό φάουλ στο γκολ των Άγγλων, ενώ απόψε στη Γαλλία υπάρχουν διαμαρτυρίες για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν.

Ειδικά για το δεύτερο, που έκρινε και τον τελικό νικητή κι έβαλε σε περιπέτειες τους Πειραιώτες όσον αφορά την τρίτη θέση του ομίλου,  υπάρχουν πάρα πολλές φωνές για το γεγονός ότι ο Ραφίνια ίσως δεν ήταν μέσα στην περιοχή, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του.

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης, ενώ ήταν και από τα ελάχιστα παιχνίδια, που είδαμε τον Πέδρο Μαρτίνς… να βγαίνει από τα ρούχα του. Μετά από τη συγκεκριμένη φάση, ο Πορτογάλος κόουτς ήταν έξαλλος, φώναζε συνεχώς στον διαιτητή και διαμαρτυρόταν για κάθε απόφασή του.

Μάλιστα, λίγο πριν το φινάλε ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε και κίτρινη κάρτα, καθώς η κάμερα τον έπιασε έξαλλο να φωνάζει προς την πλευρά του τέταρτου διαιτητή, του Ιταλού Φάμπιο Μαρέσκα, αλλά και κάποιων ανθρώπων της Μαρσέιγ.

Ο Μαρτίνς πάντως και μετά το 90λεπτο ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, όταν… γκρίνιαξε πάρα πολύ για τις διαιτητικές αποφάσεις.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί οι δύο παίκτες τρέλαναν τον Μαρτίνς - Τους τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags