Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα! "Έγκλημα" με τον εξτρέμ, πίεση σε Μαρτίνς - "Πόρτα" σε ΠΑΟ για τον…
| 2020-12-02 19:50:00

Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα! "Έγκλημα" με εξτρέμ, πίεση σε Μαρτίνς - "Πόρτα" σε ΠΑΟ για 800.000!

Του Αδέσποτου
Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα! "Έγκλημα" με εξτρέμ, πίεση σε Μαρτίνς - "Πόρτα" σε ΠΑΟ για 800.000!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τετάρτη λοιπόν, υπήρξε σχολιασμός για την ήττα του Ολυμπιακού στη Μαρσέιγ, για τις διαιτησίες στην Ευρώπη που έχουν οι Πειραιώτες, αλλά και για τη μεγάλη τους διαφορά σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα θέματα:

** Ο Ολυμπιακός θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Πόρτο για να μην… μπλέξει με την πρόκριση στο Europa League. Η Μαρσέιγ πηγαίνει με κίνητρο στο αουτσάιντερ στο Μάντσεστερ, απέναντι σε μία Σίτι που έχει «κλειδώσει» την πρωτιά στον όμιλο και παράλληλα θα κάνει ροτέισον, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει το ντέρμπι με τη Γιουάιτεντ.

Την ίδια ώρα, η Πόρτο μόνο αδιάφορη δεν θα είναι, καθώς υπάρχει και το οικονομικό κίνητρο στο Champions League. Η νίκη δίνει 2.7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι… αδιάφορο για τους Πορτογάλους, σε αντίθεση με τους Άραβες της Σίτι!

** Φούντωσε η γκρίνια ξανά για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και κυρίως για τις πωλήσεις. Ωστόσο, μόνο Ολυμπιακός στην Ελλάδα έχει καταφέρει να πουλάει παίκτες στην υπεραξία τους. Όταν η Λίβερπουλ σου ζητάει τον Τσιμίκα, δεν μπορείς να πεις όχι. Όταν σου δίνουν 4-5 εκατομμύρια ευρώ για τον Γκιλιέρμε που θα φύγει τζάμπα σε λίγους μήνες, δεν μπορείς να αρνηθείς την πρόταση.

Δεν είναι εύκολο να μην πωλήσεις τον Ποντένσε, όταν έρχεται πρόταση από Premier League και είναι στη συμφωνία ο γνωστός ατζέντης Μέντες που στον έφερε. Ποια άλλη ομάδα μπορεί να το κάνει αυτό στην Ελλάδα;

** ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προσπαθούν, αλλά δεν πουλάνε ακόμα σε τιμές που θα ήθελαν. Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι προσπάθησε να πουλήσει τον Φεντερίκο Μακέντα για 800.000 ευρώ, δεν τα κατάφερε ο Τσάβι Ρόκα και ο Γιάννης Αλαφούζος του ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο Κουρμπέλης είναι… άρχοντας και δεν ψάχνεται για πρόταση, ενώ ο Διούδης παρά την εξαιρετική σεζόν πέρυσι, δεν είχε ούτε μία σοβαρή πρόταση το καλοκαίρι!

** Όσον αφορά τους αντικαταστάτες των παικτών που έφυγαν το καλοκαίρι, έχουν γίνει λάθη. Δεν έχει ακόμα αντι-Ποντένσε και ο Βινάγκρε δεν έχει βγει. Για τον εξτρέμ ειδικά είχε 4 μήνες να βρει παίκτη. Έγκλημα! Γι’ αυτό και φέτος ο Μαρτίνς θα κριθεί πολύ πιο αυστηρά. Γιατί πολλές από τις μεταγραφές είναι δικές του.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Γεωργίου για Γκαρσία - Καρφιά για Αρη-Ολυμπιακό - "Mαχαίρια" μεταξύ Μελισσανίδη-Σαββίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags