Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Χαμός στη Σούπερ Λιγκ – "Ανάβει φωτιές" στο Λιμάνι ο Κούγιας
| 2020-12-02 23:06:00

Χαμός στη Σούπερ Λιγκ - "Ανάβει φωτιές" στο Λιμάνι ο Κούγιας - Τελειώνει παίκτη του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Χαμός στη Σούπερ Λιγκ - "Ανάβει φωτιές" στο Λιμάνι ο Κούγιας - Τελειώνει παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε προσωπική δήλωση με πολλούς αποδέκτες μετά την ήττα της ΑΕΛ από τον Άρη με 3-0.

Εκτός από τα παράπονα που εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" και τις καταγγελίες του για τον διαιτητή Καραντώνη, ο Κούγιας προανήγγειλε εξελίξεις και στην ΑΕΛ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι ξένοι παίκτες, οι οποίοι μάλιστα σήμερα καλοπληρώθηκαν πριν τον αγώνα, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, σήμερα φόρεσαν για τελευταία φορά τη δοξασμένη φανέλα της ΑΕΛ μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης των "βυσσινί" αναφερόταν στους Γκάμπριελ Τόρζε, Αλί Γκαζάλ και Ιωάννη Κωστή, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από τη θεσσαλική ομάδα!

Οι δύο πρώτοι, Ρουμάνος μεσοεπιθετικός και Αιγύπτιος χαφ αντίστοιχα, αποκτήθηκαν πέρσι τον Ιανουάριο και φέτος μετρούν 8 και 4 συμμετοχές αντίστοιχα. Όσο για τον Κύπριο μέσο, αγωνίζεται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχοντας πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη ο Κωστή ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 52' από τον Τόρζε, ενώ ο Γκαζάλ μπήκε στο ματς στο ίδιο λεπτό αντί του Ηλιάδη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι τρεις παίκτες βρίσκονται υπ' ατμόν στην ΑΕΛ μετά τις "βόμβες" του Αλέξη Κούγια.

‘Όλα τα παραπάνω πάντως και τα… καρφιά του Κούγια στην ανακοίνωση, δείχνουν ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι τουλάχιστον… ενοχλημένος με τους Πειραιώτες. Αναμένουμε τις επόμενες εξελίξεις στη Σούπερ Λιγκ με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον…


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό επεισόδιο Κούγια στο ματς με Άρη! Πιάστηκαν στα χέρια και ξέφυγαν - Του έσκισε το... (ΦΩΤΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags