Facebook Pixel Sportdog.gr | Pierre-Emile Hojbjerg: O «σκηνοθέτης» στην ταινία του Mourinho
| 2020-12-04 04:33:00

Pierre-Emile Hojbjerg: O «σκηνοθέτης» στην ταινία του Mourinho

Sportdog Team
Pierre-Emile Hojbjerg: O «σκηνοθέτης» στην ταινία του Mourinho

Η Tottenham συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, παραμένοντας στη πρώτη θέση μετά και την ισοπαλία απέναντι στην Chelsea. To μυστικός της φετινής συνταγής ωστόσο δε κρύβεται πίσω -μόνο- από το όνομα του Kane ή του Son, αλλά κυρίως πίσω από του Pierre-Emile Hojbjerg, οποίος διευθύνει μαεστρικά το κέντρο και κάνει ευτυχισμένο τον προπονητή του.

Αν έχει βγει κάτι καλό από το γεγονός της απουσίας -και σιωπής- των φιλάθλων στις εξέδρες των σταδίων, είναι ότι δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε τις συνομιλίες των ποδοσφαιριστών εντός των γραμμών, την ώρα που οι δημοσιογράφοι κάνουν μια παύση για να πάρουν μια ανάσα και να πιούν μια γουλιά νερό. Την εβδομάδα που μας πέρασε η Tottenham επικράτησε με 2-0 της Manchester City, ενώ σήμερα ήρθε ισόπαλη με την Chelsea στο Stamford Bridge με 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχε τις στιγμές της και θα μπορούσε να είχε φύγει και με το τρίποντο υπό προϋποθέσεις.

Αν είδε κάποιος αυτά τα δύο παιχνίδια, θα άκουγε συνεχώς μια φωνή να δίνει απλές οδηγίες του τύπου «hold, hold» και «push, push» την ώρα που οι «Spurs» βρίσκονταν σε φάση άμυνας και «keep going» όταν ανακτούσαν την κατοχή και μετέβαιναν στην επίθεση. Η φωνή δεν ήταν του Jose Mourinho, ούτε του Hugo Lloris, ούτε καν του Harry Kane. Αυτός που καθοδηγoύσε με σιγουριά την πρωτοπόρο της φετινής Premier League, δεν ήταν άλλος από έναν 25χρονο κεντρικό μέσο, που ήρθε το καλοκαίρι αθόρυβα, αλλά κάνει… πάταγο, τον Pierre-Emile Hojbjerg.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags