Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Τιάγκο Σίλβα για Ολυμπιακό - "Όλες οι ομάδες θέλουν να..." - Τι αποκάλυψε για Νότιγχαμ
| 2020-12-03 11:53:00

Ατακάρες Τιάγκο Σίλβα για Ολυμπιακό - "Όλες οι ομάδες θέλουν να..." - Τι αποκάλυψε για Νότιγχαμ

Sportdog Team
Ατακάρες Τιάγκο Σίλβα για Ολυμπιακό - "Όλες οι ομάδες θέλουν να..." - Τι αποκάλυψε για Νότιγχαμ

Ολυμπιακός: Συνέντευξη στη σελίδα «Vamosfalar Defutebol» έδωσε ο Τιάγκο Σίλβα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς είναι να αγωνίζεστε χωρίς φιλάθλους;

"Το να παίζεις χωρίς φιλάθλους είναι σαν να τρώτε hot dog χωρίς σάλτσες. Κάνεις αυτό που σου αρέσει, αλλά νιώθεις ατελής επειδή οι οπαδοί συμμετέχουν όλο και περισσότερο σε μια ποδοσφαιρική εκπομπή".

Ποια ήταν η καλύτερη σεζόν που είχες ως παίκτης;

"Η καλύτερη σεζόν μου σε ατομικό επίπεδο ήταν η πρώτη μου χρονιά στη Φεϊρένσε, την οποία τελείωσα με πολλά γκολ και ασίστ, αλλά η χρονιά που ένιωσα ότι είχα έναν πιο σημαντικό ρόλο ήταν όταν βοήθησα την Μπελενένσες να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας ή πέρυσι που βοήθησα το Νότιγχαμ να βρεθεί στην καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα τα τελευταία δέκα χρόνια".

Ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκες;

"Ευτυχώς είχα πολλούς καλούς. Αυτός που είχε τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ήταν ο Φαν Ντερ Γκααγκ που μου άνοιξε την πόρτα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μου δίδαξε πολλά. Αλλά μετά, είχα επίσης τον Ρομέου και τον Ρουί Ζορζ που με δίδαξαν να βλέπω το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο και άλλαξαν εντελώς τον τρόπο ύπαρξής μου. Είχα πολύ καλούς προπονητές και έμαθα λίγα από όλους".

Έχεις επιτύχει όλα όσα ήθελες;

"Όχι ακόμα, ονειρεύομαι ακόμα να επιτύχω πολύ περισσότερα στο ποδόσφαιρο και στη ζωή".

Πώς είναι να παίζεις σε ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός;

"Δυστυχώς δεν έχω κάνει το ντεμπούτο μου επειδή έφτασα με έναν τραυματισμό που με άφησε χωρίς προπόνηση για πολλούς μήνες, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και είμαι περήφανος που μπορώ να εκπροσωπήσω έναν σύλλογο αυτής της διάστασης".

Πώς ήταν να παίζεις στη Νότιγχαμ Φόρεστ έναν τόσο επιτυχημένο σύλλογο στην Αγγλία και την Ευρώπη;

"Ήταν μια απίστευτη εμπειρία γιατί είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Αγγλία και με εξαιρετικές συνθήκες εργασίας".

Στα πόσα χρόνια περιμένεις να τελειώσεις την καριέρα σου;

"Ελπίζω να παίξω για πολλά ακόμη χρόνια, έως ότου το σώμα μου το επιτρέψει και μέχρι να νιώσω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω οποιαδήποτε ομάδα. Όταν σταματήσω να μπορώ να βοηθάω, τότε είναι καιρός να αποχωρήσω".

Πώς είναι να παίζεις στην Ελλάδα; Είναι το ποδόσφαιρο πολύ διαφορετικό από το δικό μας;

"Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι λίγο διαφορετικό από το δικό μας, δεν παίζεται πάντα τόσο καλά όσο το δικό μας και δεν είναι τόσο πλούσιο τακτικά, αλλά όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ έντονα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags