Facebook Pixel Ολυμπιακός: Mε ποιον "ξενερώνει" ο Ελ Αραμπί - Πάταγος με μεταγραφή φορ σε Big4
| 2020-12-03 15:45:00

Γύρισε Ελλάδα ο Βαγιαννίδης - Mε ποιον "ξενερώνει" ο Ελ Αραμπί - Πάταγος με μεταγραφή φορ σε Big4!

Οι Μιχείες
Γύρισε Ελλάδα ο Βαγιαννίδης - Mε ποιον "ξενερώνει" ο Ελ Αραμπί - Πάταγος με μεταγραφή φορ σε Big4!

Οι σημερινές "Μιχείες" είναι αφιερωμένες στον Γιώργο Βαγιαννίδη και στον Ελ Αραμπί. Θα διαβάσετε και για τους δυο παρακάτω απλά στον πρόλογο αυτό θα σας προετοιμάσω για μια μεταγραφή επιθετικού που... μαγειρεύεται σε μεγάλη σουπερλιγκάτη ομάδα, η οποία αν μαθευτεί -ακόμη κι αν δεν ολοκληρωθεί- θα σηκώσει τεράστια σκόνη λόγω του... παρελθόντος του. 

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να γίνει, για πολλούς λόγους (και όχι μόνο επειδή δένεται με συμβόλαιο), αλλά υπάρχουν οι κατάλληλοι διαμεσολαβητές, που μπορούν να γίνουν... πειστικοί και αποτελεσματικοί, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Προσεχώς λεπτομέρειες... Για την ώρα... ονόματα και διευθύνσεις είναι "απαγορευτικά".

ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει θεραπεία. Γιατί αρκετοί μπορεί να... έψαχναν κάθε εβδομάδα τους αγώνες της Σιντ Τρουίντεν, για να τσεκάρουν αν έπαιξε ή ήταν τουλάχιστον 18άδα, αλλά δεν θα μπορούσε από τη στιγμή που είχε σοβαρές ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη από τις 26 Οκτωβρίου. Αυτές δεν τον άφηναν αφού επανερχόντουσαν και χρειάστηκε να μπουν τα... μεγάλα μέσα ώστε ο "Βάγια" να ταξιδέψει στην Αθήνα για να τον δει ειδικός γιατρός και να κάνει  πρόγραμμα για 10ημέρες στον φυσικοθεραπευτή που πηγαίνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (στο Παγκράτι). Συγκεκριμένα, μεσολάβησε η Ίντερ (στην οποία κι ανήκει ο πρώην δεξιός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού) προς τον βελγικό σύλλογο που αρχικά ήταν αρνητικός σε αυτό το ταξίδι και έτσι ο 19χρονος αμυντικός κατάφερε να... επαναπατριστεί για λίγο. Μάλιστα, αναγκάστηκε να επισπεύσει την επιστροφή του στο Βέλγιο κατά 4 ημέρες αφού υπήρχε πίεση από τη Σιντ Τρουίντεν,  που τον υπολογίζει για το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί, με συνεχή ματς, ως τις 26 Δεκεμβρίου. Οπότε αν δεν νιώσει ξανά ενοχλήσεις, θα πρέπει να περιμένουμε και το ντεμπούτο του Γιώργου Βαγιαννίδη.



ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: είναι αλήθεια πως μετά την εσπευσμένη επιστροφή του στη δράση, από την αποχή λόγω κορωνοϊού, τόσο στο "Βικελίδης" όσο και στη Μασσαλία, έβγαλε έναν εκνευρισμό. Σαν να του έλειπε το καθαρό μυαλό και εκβίαζε συχνά κινήσεις. Σίγουρα έχει επηρεαστεί ο Μαροκινός από την απώλεια αρκετών προπονήσεων. Μετά είναι και το άγχος που βγάζει με τις... αντιδράσεις του στη διάρκεια των ματς, επειδή κυνηγάει το γκολ κι αυτό δεν έρχεται. Τουλάχιστον με την ίδια συχνότητα με την περασμενη σεζόν. Στον Ελ Αραμπί δείχνει να φταίει και η... τροφοδότηση. Για την ακρίβεια σαν να του λείπει πολύ περισσότερο ο Βαλμπουενά. Υπάρχει η γενικότερη αίσθηση πως μεταξύ τους είχαν πολύ καλύτερο συγχρονισμό. Φαίνεται πως ο Βαλμπουενά καταλάβαινε καλύτερα -από ότι ο Φορτούνης- τις κινήσεις του Ελ Αραμπί, που την ήθελε την μπάλα, είτε στα πόδια, είτε όταν κινείται στον χώρο ο τελευταίος. Και του την κάνει καλύτερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είναι "καψούρα" του Μαρινάκη: Με αυτόν τον εξτρέμαρο υπογράφει από ώρα σε ώρα ο Ολυμπιακός!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags