Facebook Pixel ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Θα περιμένει τον Κουρμπέλη μέχρι τελευταία στιγμή ο Μπόλονι
| 2020-12-03 17:52:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει ΑΕΚ ο Μπόλονι - Ποιον θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή!

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα ενόψει ΑΕΚ ο Μπόλονι - Ποιον θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης προπονήθηκε και το πρωί της Πέμπτης (3/12) ατομικά, καθώς εξακολουθεί να νιώθει μικρές ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η παρουσία του στο κυριακάτικο (6/12) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Τετάρτη (25/11) κι από τη στιγμή που μετράει ήδη μία εβδομάδα εκτός, οι πιθανότητες παρουσίας του στο αθηναϊκό ντέρμπι είναι λιγοστές. Ο Λάζλο Μπόλονι, ωστόσο, σκοπεύει να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, διότι θεωρεί κομβική την παρουσία του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αν ο Κουρμπέλης καταφέρει να «μπει» στην προπόνηση της Παρασκευής (ήδη νιώθει καλύτερα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα), ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει μία συζήτηση τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον γιατρό της ομάδας και στη συνέχεια θα πάρει την τελική απόφασή του. Αν τελικά κριθεί ανέτοιμος, στον άξονα της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού» θα παραμείνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε και ο Ζοσέ Μαουρίσιο, λόγω μικρών μυϊκών ενοχλήσεων που «κουβαλάει» από τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (29/11) με τον Παναιτωλικό, ωστόσο δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (3/12), οι «πράσινοι» έριξαν το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ εξασκήθηκαν στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Μπεκ, Σέχου, ενώ θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags