Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίδυμο πίσω για... κλάματα - Ελ Καντούρι, είσαι σοβαρός;
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-04 00:27:00

Δίδυμο πίσω για... κλάματα - Ελ Καντουρί, είσαι σοβαρός; - Τι δεν λέει κανείς για Γκαρσία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δίδυμο πίσω για... κλάματα - Ελ Καντουρί, είσαι σοβαρός; - Τι δεν λέει κανείς για Γκαρσία!

Ο ΠΑΟΚ είπε "αντίο" από νωρίς στο Europa League, αφού η ήττα στην Κύπρο τον έθεσε μαθηματικά εκτός συνέχειας. Και δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός από τη διοργάνωση, αλλά και ο τρόπος που ήρθε, κόντρα σε μια ομάδα που ο Δικέφαλος μπορούσε και έπρεπε να νικήσει!

Δεν είναι πρέπον για το μέγεθος του ΠΑΟΚ να χάνει από τη... μισή και αδιάφορη Ομόνοια και μάλιστα έχοντας πληρώσει τα λάθη των πιο έμπειρων παικτών του.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο είναι από τα πλέον αξιόπιστα στην Ελλάδα, με τους δύο παίκτες να έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους, παίζοντας ακατάπαυστα μαζί τα τελευταία χρόνια. Παρ' όλα αυτά, στο πρώτο γκολ της Ομόνοιας αμφότεροι ήταν... απόντες. Ο Σενέ παίρνει την μπάλα με πολύ χώρο και κανείς δεν πέφτει πάνω του. Ο Ζίβκοβιτς αποκρούει το σουτ, αλλά πάλι δεν υπάρχει κανείς για να προλάβει τον Κακουλή, που στέλνει με άνεση την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δικέφαλος ισοφάρισε και φάνηκε να είναι κοντά στην ανατροπή, όταν ο Κρέσπο παραλίγο να προσφέρει στην Ομόνοια ένα δεύτερο γκολ στο 50', επιχειρώντας να κάνει μια... απαγορευμένη πάσα προς τα πίσω, λάθος που δεν επιτρέπεται για την εμπειρία του. Ο Σενέ έκλεψε και ο Ζίβκοβιτς έσωσε ξανά τους Θεσσαλονικείς με διπλή απόκρουση στη συνέχεια.

Τα μοιραίο λάθος έμελλε να γίνει τελικά από τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που τα έκανε όλα "μαντάρα" στο 84'. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για τους φίλους του Δικεφάλου να το "χωνέψουν" αν το έκανε ο νεαρός Τσιγγάρας. Το να βλέπει κανείς τον έμπειρο Μαροκινό να χάνει την μπάλα τόσο εύκολα στο κέντρο και στη συνέχεια να κάνει ανόητο πέναλτι πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο σαν πρωτάρης, φαντάζει απίστευτο!

Ευθύνες για τον αποκλεισμό βαραίνουν φυσικά και για τον Πάμπλο Γκαρσία, κυρίως για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να βρει τη λύση ώστε να προσδώσει αμυντική ισορροπία στην ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ... αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αϊντχόφεν, επιτρέποντας στους Ολλανδούς να γυρίσουν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής (από 0-2 σε 3-2). Σήμερα συνέβη πάνω-κάτω το ίδιο στα πρώτα 15 λεπτά του ματς. Προσθέστε σε αυτό και το στοιχείο ότι ο Δικέφαλος έχει κρατήσει μόνο σε ένα ματς το μηδέν με τον Γκαρσία στον πάγκο (στο 2-0 επί της Λαμίας) και γίνεται εμφανές ότι η μετάβαση από το αμυντικογενές στιλ παιχνιδιού του Φερέιρα σε αυτό του Ουρουγουανού έχει γίνει με μεγάλο τίμημα στο αμυντικό κομμάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Σαββίδης μετά την... ξεφτίλα του ΠΑΟΚ στην Κύπρο - Εντολή για μεταγραφή εδώ και τώρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags