Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξηγήσεις Γκαρσία: "Γι' αυτό έχασε ο ΠΑΟΚ, αυτά ήταν τα λάθη μας - Πονάει, αλλά τώρα..." (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-04 00:50:00

Εξηγήσεις Γκαρσία: "Γι' αυτό έχασε ο ΠΑΟΚ, αυτά ήταν τα λάθη μας - Πονάει, αλλά τώρα..." (BINTEO)

Sportdog Team
Εξηγήσεις Γκαρσία: "Γι' αυτό έχασε ο ΠΑΟΚ, αυτά ήταν τα λάθη μας - Πονάει, αλλά τώρα..." (BINTEO)

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Δεν έκρυψε την απογοήτευση του ο Πάμπλο Γκαρσία για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, τόσο για τον αποκλεισμό όσο και γιατί ήθελαν να την αφιερώσουν στη μνήμη του Νάσου (αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας) και της οικογένειας του που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά, είπε:

«Πληρώσαμε κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες δεν κάναμε καλά. Πρεσάραμε ψηλά χωρίς να είναι οι γραμμές κοντά. Είχαμε πρόβλημα στην ταχύτητα. Βάλαμε το γκολ της ισοφάρισης, είχαμε ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για να βάλουμε και άλλο γκολ, αλλά στις αντεπιθέσεις φάνηκε να έχουμε πρόβλημα.

Ξέραμε ότι με την ισοπαλία δεν περνάμε και κάναμε κάποιες αλλαγές με πιο επιθετικούς παίκτες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ρισκάραμε στο κέντρο, αλλά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν ατομικό λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πονάει, γιατί θέλαμε νίκη. Ξέρουμε ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλει δουλειά.

Το είπαμε από την αρχή ότι οι παίκτες της Ομόνοιας θα είχαν κίνητρο για να παίξουν καλά. Πήγαν στραβά τα πράγματα. Θέλαμε τη νίκη και για το Νάσο, την οικογένεια του που ήταν εδώ. Πιο πολύ πονάει γι' αυτό.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Να δούμε ξανά τα λάθη μας και ότι κάναμε καλά και από εκεί και πέρα θέλει δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags