Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Π. Γκαρσία: "Παίρνω την ευθύνη! Διαφωνώ με όσα λέτε, το βλέπουμε αλλιώς - Δεν βάζω πέντε αμυντικούς"
Ποδόσφαιρο
| 2020-12-04 01:15:00

Π. Γκαρσία: "Παίρνω την ευθύνη! Διαφωνώ με όσα λέτε, το βλέπουμε αλλιώς - Δεν βάζω πέντε αμυντικούς"

Sportdog Team
Π. Γκαρσία: "Παίρνω την ευθύνη! Διαφωνώ με όσα λέτε, το βλέπουμε αλλιώς - Δεν βάζω πέντε αμυντικούς"

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και τα λάθη που πλήρωσε, ενώ έδωσε το στίγμα του, με φόντο τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το πώς εξηγεί το μουδιασμένο ξεκίνημα στο παιχνίδι:

«Είπαμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στα πρώτα λεπτά. Είχαμε ένα πρόβλημα στην αρχή. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μεγαλύτερη η ταχύτητα. Δυσκολευτήκαμε λίγο, οπισθοχωρήσαμε και φάγαμε το γκολ. Πρέπει να βελτιωθούμε, τα έχουμε πει αυτά, αλλά θέλει κι άλλη δουλειά».

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες μόνο από στατικές φάσεις και για τις αλλαγές που έκανε:

«Δε συμφωνώ. Κάναμε το 1-1, είχαμε την ευκαιρία για το 2-1. Ξέραμε ότι το 1-1 δε μας βόλευε. Αφήσαμε μόνο ένα αμυντικό χαφ, βάλαμε πιο επιθετικούς παίκτες μπροστά, ρισκάραμε, αλλά πάλι το δεύτερο γκολ ήρθε από ατομικά λάθη και αυτό πληρώσαμε. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι σαν την Ελλάδα, είναι πιο δύσκολα».

Για την αλλαγή του Ουαγκέ, που «ήταν ο καλύτερος παίκτης»:

«Αν ο δημοσιογράφος πιστεύει ότι ο Ουαγκέ ήταν ο καλύτερος παίκτης, βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Δε συμφωνώ με τη γνώμη του. Βάλαμε τον Γιαννούλη στο δεύτερο ημίχρονο, πήγε ο Ροντρίγκο με δεξί πόδι στην πλευρά. Είχαμε κατοχή, είχαμε κόρνερ. Πρέπει όταν χάνουμε την μπάλα να κάνουμε ριπρές. Για μενα είναι εύκολο να βάλουμε 5άδα πίσω, με 4 χαφ, αλλά δε μου αρέσει αυτό, δεν είναι ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε πιο επιθετικά. Θέλει δουλειά το κομμάτι αυτό».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε και τις πέντε αλλαγές:

«Βάλαμε όσους επιθετικούς είχαμε. Είναι δική μου απόφαση αυτή, εγώ παίρνω την ευθύνη».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι περισσότερο από τον όμιλο:

«Σε όλα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζεις εντός και να παλεύεις στα εκτός έδρας. Είχαμε ευκαιρία να μπορέσουμε να παίξουμε κόντρα στη Γρανάδα με στόχο την πρόκριση, δεν το καταφέραμε σήμερα. 

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα:

«Ξέραμε ότι αν σταματούσαμε το repress θα είχαμε πρόβλημα. Το κάναμε καλά κάποιες φορές, άλλες όχι. Είχαμε ατομικά λάθη και το πληρώσαμε».

Για το τι πρέπει να γίνει για να έχει ο ΠΑΟΚ 11 παίκτες με το πάθος του Γκαρσία:

«Προσπαθώ να μεταφέρω σε όλους τους παίκτες σε ποια ομάδα είμαστε. Δεν είναι δικαιολογία ότι αλλάξαμε το παλιό μας στυλ παιχνιδιού. Θέλει δουλειά, δουλειά, και πάλι δουλειά. Και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags