Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτοί πρέπει να σταματήσουν - Γιατί να βγάλω τον Τζόλη; - Τραγικός ο..."
| 2020-12-04 23:20:00

Ατάκες-φωτιά για ΠΑΟΚ: "Αυτοί πρέπει να σταματήσουν - Γιατί να βγάλω τον Τζόλη; - Τραγικός ο..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά για ΠΑΟΚ: "Αυτοί πρέπει να σταματήσουν - Γιατί να βγάλω τον Τζόλη; - Τραγικός ο..."

ΠΑΟΚ: Σκληρή κριτική στους παίκτες ΠΑΟΚ μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ομόνοια άσκησε ο Γιάννης Ψαρράς.

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα πρέπει να εφαρμόσει ένα μοντέλο όπως αυτό του Άγιαξ και να αναδείξει νεαρούς Έλληνες παίκτες, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Τζόλη.

Παράλληλα, τόνισε πως είναι καιρός για ανανέωση σε αρκετούς τομείς, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τους αμυντικούς (Βαρέλα-Κρέσπο) και χαρακτήρισε τραγικό τον Ελ Καντουρί για την εμφάνισή του κόντρα στην Ομόνοια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: «Ήταν έκπληξη για μένα, περίμενα να κερδίσουμε. Δεν παίζαμε με καμιά ομάδα κολοσσό, την είχαμε την Ομόνοια, στενοχωρήθηκα πολύ που χάσαμε. Γίνανε πολλά προσωπικά λάθη, φάνηκαν αδυναμίες στην άμυνα, στο κεντρικό δίδυμο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ο κύκλος κάποιων παικτών έχει κλείσει, έφεραν νταμπλ στην ομάδα αλλά πρέπει να σταματήσουν. Όλα κάποτε τελειώνουν κι εγώ ήμουν κάλος μέχρι το 1986, το 1990 είχα μεγαλώσει. Είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει ένας παίκτης αλλά σε επαγγελματική ομάδα υπάρχουν άνθρωποι για να το πουν και να πάρουν την ευθύνη. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μπει σε ένα μοντέλο Άγιαξ να πάει σε νέα παιδιά. Αυτός που ξελασπώνει είναι ο Τζόλης που προέρχεται από τις ακαδημίες. Όταν βλέπω έναν νεαρό με φιλοδοξίες γιατί να μην του δώσω ευκαιρίες. Αν έχεις ξένους ποδοσφαιριστές, να προσφέρουν. Αλλιώς να παίξουν νέα παιδιά φιλόδοξα. Εγώ θα έδινα περισσότερες ευκαιρίες. Τα ξέρει τα παιδιά αυτά ο Πάμπλο Γκαρσία».

Για το ότι ο Γκαρσία καλείται να διαχειριστεί ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια: «Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν και υποχρεώσεις. Για τους περισσότερους είναι μια δουλειά, για τους οπαδούς ο ΠΑΟΚ, είναι ο θεός τους. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για την ομάδα».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Ο Καντουρί χθες ήταν τραγικός, το ματς χάθηκε από δικές του εκτιμήσεις. Έχασε την μπάλα, έτρεξε να μαρκάρει και έκανε ένα πέναλτι σε σημείο που ο επιθετικός δεν απειλούσε και καθάρισε το ματς στο 84’. Έχει προσφέρει αλλά θέλουμε διάρκεια. Εντοπίζω πολλά θέματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεξί μπακ δεν υπήρχε, στα στόπερ είχαμε θέμα, ο Σφιντέρσκι έκανε άμυνα στην επίθεση και έτρεχε από εδώ και από εκεί. Στον χώρο του κέντρου δεν έχω δει έναν παίκτη πιο οργανωτικό να δημιουργήσει. Ίσως δεν ήμασταν και σε καλή μέρα».

Για τις μεταγραφές: «Θα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές. Η Ευρώπη τελείωσε, μένει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτιστεί εκ των βάσεων με δικά του παιδιά και οι ξένοι που θα έρθουν να κάνουν τη διαφορά. Γιατί να βγάλω εκτός τον Τζόλη για έναν ξένο που θα παίρνει 1 εκατομμύριο ευρώ».

Για τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ στο Europa League την ώρα που δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στα προκριματικά του Champions League: «Όταν παίζεις με μεγάλο όνομα είσαι πολύ συγκεντρωμένος, παίζεις πιο σοβαρά. Είναι και ανάλογα με το μυαλό των παικτών. Κι εμείς έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν προκριθήκαμε. Όπως με την Μπάγερν δεν προκριθήκαμε αλλά τα παιχνίδια και ιδιαίτερα αυτό του Μονάχου, είναι αξέχαστα στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags