Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά αναλυτή για τη "σφαγή" στην Ευρώπη: "Οι μεγάλες ομάδες δεν μιλούν για διαιτησία γιατί..."!
| 2020-12-05 13:00:00

Ατάκα-φωτιά αναλυτή για τη "σφαγή" στην Ευρώπη: "Οι μεγάλες ομάδες δεν μιλούν για διαιτησία γιατί..."!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκα-φωτιά αναλυτή για τη "σφαγή" στην Ευρώπη: "Οι μεγάλες ομάδες δεν μιλούν για διαιτησία γιατί..."!

Σε ένα ακόμα παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο, καθώς και οι αποφάσεις του VAR ήταν καταλυτικοί παράγοντες για τη διαμόρφωση του 2-1 υπέρ της Μαρσέιγ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χαρακτηρίζει περίεργη τη στάση του ρέφερι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είχε προηγηθεί το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έφυγε με τους τρεις βαθμούς με γκολ που ξεκίνησε από φάουλ σε παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα μετά την αναμέτρηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Ομίλων του Champions League.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι ερυθρόλευκες διαμαρτυρίες προφανώς εγείρονται εξαιτίας των δεδομένων που διαμορφώνονται όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του Πειραιά. Μετά την ήττα στο «Βελοντρόμ», ο Ολυμπιακός έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, η οποία «οδηγεί» στο Europa League, στην τελευταία αγωνιστική ενάντια στην Πόρτο.

 

"Καλό είναι οι μεγάλες ομάδες να μη μιλάνε"

 

«Απ' ότι έγραψε και ο γαλλικός Τύπος, πρέπει ο διαιτητής να παρασύρθηκε από το VAR. Γιατί αυτός είχε δώσει φάουλ έξω από την περιοχή. Το σύστημα τον παρέσυρε. Απλώς το θέμα είναι, ότι θα έπρεπε, αφού αυτός ως διαιτητής είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, άσχετα τι του είπε το VAR, να επέμενε στην άποψή του», αναφέρει στο Sportdog ο αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και Υποθέσεων, Μάνος Σταραμόπουλος, ο οποίος τόνισε, ότι η ακρίβεια του VAR δεν είναι 100%, αλλά 95 με 97%.

 

Σύμφωνα με τον ειδικό, σε αυτό το επίπεδο «οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να εκφράζουν παράπονα για διαιτησία. Για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά και για το δικό τους καλό».

 

Είναι θετικό πάντως, ότι η ελληνική ομάδα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Μαρσέιγ, συνεπώς αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Πόρτο θα τερματίσει στην τρίτη θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ. Ωστόσο το αρνητικό είναι, ότι, εφόσον τερματίσει τρίτος,   εξαιτίας της ήττας στη Μασσαλία, δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στους «ισχυρούς» της φάσης των «32» του Europa League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-σοκ: Σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό - Φεύγουν πολλοί παίκτες άμεσα - Ποιοι έρχονται!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags