Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντιέγκο Μαραντόνα: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία με τους τρομοκρατημένους Βέλγους
| 2020-12-06 07:16:00

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία με τους τρομοκρατημένους Βέλγους

Sportdog Team
Ντιέγκο Μαραντόνα: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία με τους τρομοκρατημένους Βέλγους

Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι αυτή που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 1982, στον αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και το Βέλγιο.

Τα γήπεδα της Ισπανίας υποδέχτηκαν τον ταλαντούχο 22χρονο Ντιεγκίτο που μόλις είχε πάρει μεταγραφή από την Μπόκα Τζούνιορς στην Μπαρτσελόνα και οι Ισπανοί θα είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον παίκτη που θα θαύμαζαν στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της χώρας του. Μάλιστα, το πρώτο ματς έγινε στο Καμπ Νόου, το γήπεδο της νέας του ομάδας.

Ο Μαραντόνα είχε φτιάξει ήδη το όνομα και τη φήμη ενός εξαιρετικού τεχνίτη, που μάγευε με τις ντρίμπλες του και περνούσε τους αντιπάλους τον έναν μετά τον άλλον, πριν σκοράρει ή πασάρει. Ήταν ο σταρ του Μουντιάλ και οι φακοί των φωτογράφων ήταν κολλημένοι πάνω του καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Όπως και του Στιβ Πόουελ.

Η φωτογραφία με τον Μαραντόνα να έχει την μπάλα και απέναντί του 6 τρομοκρατημένους Βέλγους, έτοιμους να τον μαρκάρουν όλοι μαζί, αλλά με την απόγνωση για τον επικείμενο διασυρμό τους από τον μικρόσωμο “μάγο” ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags